foto: Publicitātes foto
Zems budžets? Izmēģiniet Keysoff Helovīna superizpārdošanu! Authentic Office 2021 Pro tikai par €27,75!
Auto un tehnoloģijas
2023. gada 23. oktobris, 05:58

Zems budžets? Izmēģiniet Keysoff Helovīna superizpārdošanu! Authentic Office 2021 Pro tikai par €27,75!

Reklāmas projekts

Microsoft Office 2021 Professional satur daudzas jaunas krustslietojuma lietojumprogrammas funkcijas, kas padara jūsu darbu daudz vieglāku un vienlaikus palielina efektivitāti. Paplašinātais tumsais režīms ietekmē optiku, piemēram, bet vienlaikus rada labāku pārskatu par darbvirsmu, izmantojot vairākas programmas.

Atjautīgi pircēji, iespējams, jau zina, ka Keysoff ir ļoti aizraujoša izpārdošana Helovīna svinēšanai,  ko sauc par Hēlouīna Super Izpārdošanu, kurā jūs varat iegādāties Microsoft Office 2021 Professional par 27,75 €. Jūs būsiet priecīgi, ka esat iegādājies mūža ilguma Office 2021 Pro par tik zemām cenām Keysoff vietnē. Ja šī cena joprojām pārsniedz jūsu budžetu, tad Keysoff piedāvā Office 2021 Pro 5PC, kas varētu apmierināt jūs. Katras datora cena ir tikai 15,43 €. Informējiet draugus, lai pievienotos Keysoff un iegūtu izdevīgu piedāvājumu. Keysoff noteikti neaizmirst Mac lietotājus. Mac lietotāji var iegūt jūsu drošo licenci Microsoft Office 2021 Home and Business for Mac par 37,28 € ierobežotā laikā. Vairāk pārsteigumu varat iegūt, izlasot tālāk sniegto informāciju.

62% atlaidi uz īstu MS Office

(atlaides kods: VZK62)

Windows 10 operētājsistēma nodrošina jums darba brīvību, piedāvājot piekļuvi iespaidīgai oficiālu un neoficiālu rīku bibliotēkai. Pro versija piedāvā jums papildu aizsardzības līdzekļus, uzņēmējdarbības orientētas funkcijas, piemēram, virtuālo mašīnu izveidi, iespēju attālināti kontrolēt jūsu ierīci un daudz vairāk.

50% atlaidi uz Windows operētājsistēmu

(atlaides kods: VZK50)

62% ATLAIDE citiem Office un komplektiem

(Atlaides kods: VZK62)

Citi rīki, kas jūs varētu interesēt!

Par Keysoff.com: 100% uzticams un drošs pirkums

Keysoff.com ir globāla vietne, kurā tiek pārdotas oriģinālas spēles un programmatūras atslēgas, kurā ir klienti no visas pasaules un kas nodrošina diennakts atbalstu, kā arī lieliskus piedāvājumus par visu mūsu programmatūras atslēgu klāstu. Iepērkoties vietnē Keysoff.com, varat būt pārliecināts, ka darīsit darījumus ar uzticamu zīmolu, kas pārdod tikai 100% oriģinālu programmatūru.

Kā maksāt, izmantojot PayPal/kredītkarti?

  • Jūs varat maksāt, izmantojot PayPal vai kredītkarti, izmantojot šādu metodi:
  • Dodieties uz norēķināšanās ekrānu un turpiniet kā viesis (vai izveidojiet kontu).
  • Cilnē “Payment Information” pēc noklusējuma tiks parādīta tikai opcija Cwalletco — noklikšķiniet uz Turpināt.
  • Izrakstīšanās ekrānā dodieties uz "Order Review" un noklikšķiniet uz "Place Order".
  • Noklikšķiniet uz "Choose a payment method" un pēc tam noklikšķiniet uz "Process Order".
  • Jums tiks parādīts ekrāns ar dažādām maksājumu iespējām, tagad varat izmantot Paypal vai kredītkarti (izmantojot Paypal)
  • Atslēgu piegāde var ilgt līdz 24 darba stundām.

Lieliska klientu apkalpošana

Vai jums ir kādi jautājumi? Nepieciešama palīdzība pirms vai pēc pasūtīšanas? Keysoff ir jūsu rīcībā. Keysoff.com lepojas ar lielisku klientu apkalpošanu saviem klientiem. Nosūtiet mums savus jautājumus pa e-pastu uz service@keysoff.com vietnē Keysoff.com, un viens no mūsu draudzīgajiem klientu atbalsta vadītājiem darīs visu, lai jums palīdzētu.