Divi vienā: viedpulkstenis un bezvadu austiņas steidzīgajiem komfortmīļiem
Auto un tehnoloģijas
2023. gada 1. augusts, 06:35

Divi vienā: viedpulkstenis un bezvadu austiņas steidzīgajiem komfortmīļiem

Reklāmas projekts

Šodien vairāk nekā jebkad agrāk savās ikdienas gaitās izmantojam viedpulksteņus un bezvadu austiņas – gan ar mērķi sekot līdzi fiziskajām aktivitātēm un realizēt uzstādītos veselīga dzīvesveida mērķus, gan izmantot šo viedierīču sniegtās iespējas darbam un hobijiem. Kaut gan tehnoloģiju piedāvājums ir pietiekami plašs, bieži vien šos produktus nākas iegādāties atsevišķi, lai nodrošinātu ikdienā nepieciešamās viedierīču funkcijas. Taču tagad Huawei nācis klajā ar risinājumu, apvienojot abus produktus vienā efektīvā ierīcē.

Funkcionāls dizains ērtākai ikdienai

Lai uzlabotu lietotāja pieredzi, uzņēmums laidis klajā Huawei Watch Buds – "divi vienā" viedpulksteņa un bezvadu austiņu apvienojumu, kas nodrošina ne tikai gaumīgu izskatu, bet arī funkcionalitāti un ir lielisks palīgs ikdienas aizņemtībā. Neatkarīgi no tā, vai ierīces valkātājs dodas uz sporta zāli vai pastaigā, austiņas vienmēr ir uz rokas, tādējādi nodrošinot, ka tās vairs netiks aizmirstas mājās un neatbildēts nepaliks arī neviens svarīgs telefona zvans.

Jaunais viedpulksteņa modelis veidots, izvirzot kvalitāti pirmajā vietā – tā tērauda korpuss ir rafinēts vairāk nekā 1300 grādu temperatūrā un pulēts ar rokām un satīnu, savukārt 710 "Clous de Paris" rotājumi uz pogas un pulksteņa kronīša piešķir tam elegantu izskatu. Ierīces koptēlu papildina arī ērta, bet klasiska ādas siksniņa, tāpēc neatkarīgi no tā, vai valkātājs apmeklē biznesa tikšanos vai greznas vakariņas, Huawei Watch Buds būs moderns aksesuārs jebkurai dzīves situācijai.

Vairāk nekā tikai modes tendence

Huawei Watch Buds ir aprīkotas ar uzņēmuma izstrādāto magnētiskā stiprinājuma tehnoloģiju, kas palīdz piestiprināt un noņemt austiņas no pulksteņa vāciņa bez liekas piepūles. Īpaši vieglās austiņas, kuras sver vien 4 gramus un ir savstarpēji identiskas, var lietot jebkurā no ausīm, pateicoties adaptīvajai sensoru tehnoloģijai. Šī tehnoloģiskā inovācija automātiski pielāgo kreiso un labo skaņas kanālu, tādējādi lietotājam nodrošinot vēl lielāku ērtību un ļaujot pievērsties svarīgākām lietām par pareizās austiņas atrašanu.

Vēl viena jauno bezvadu austiņu priekšrocība – tās var vadīt, pieskaroties ausij. Tas nozīmē, ka tagad atbildēt vai noraidīt zvanu, atskaņot vai pauzēt iemīļoto mūziku, kā arī piekļūt citām vērtīgām un ikdienā vajadzīgām funkcijām iespējams ar vienkāršu pieskārienu. Turklāt, trīsreiz pieskaroties austiņām, iespējams aktivizēt vai deaktivizēt trokšņu slāpēšanas režīmu, kas ir īpaši noderīgi, piemēram, cenšoties risināt darba jautājumus, kamēr lietotājs atrodas pilsētas burzmā un troksnī.

Viedierīce katra lietotāja vēlmēm un gaumei

Aplūkojot mūsdienu sabiedrības tendences, redzams, ka cilvēki arvien vairāk domā par savu veselību un aktīvi meklē veidus, kā uzlabot savu fizisko labsajūtu. Tā, piemēram, 2022. gadā neatkarīgs auditors “Deloitte” veica sabiedrības aptauju, kurā iegūtie rezultāti liecina – 79 % respondentu vēlas uzzināt vairāk par veselīgu dzīvesveidu. Izmantojot jaunās Huawei Watch Buds, uzlabot savu fizisko labsajūtu ir kļuvis vieglāk nekā jebkad agrāk.

Piemēram, Huawei nesen uzlabotā miega monitoringa tehnoloģija lietotājam sniedz iespēju precīzāk pārraudzīt sava miega kvalitāti, savukārt viedpulksteņa uzlabotais algoritms un sirdsdarbības monitoringa tehnoloģija palīdz sekot līdzi veselībai un labsajūtai visas dienas garumā. Veselīga dzīvesveida mērķu sasniegšanai Huawei Watch Buds piedāvā 80 sporta režīmus, no kuriem 10 ir profesionālie režīmi, kā arī vēl vairāk nekā 70 sporta veidus, kurus fitnesa entuziasti var pievienot manuāli. Viedierīce arīdzan nodrošina piekļuvi viedajam skriešanas trenerim un pat pielāgojamiem personīgajiem treniņu plāniem, kurus katrs lietotājs var personalizēt pēc saviem ieskatiem. Neatkarīgi no tā, vai mērķis ir sagatavoties maratonam, vienkārši sekot līdzi savai veselībai vai uzraudzīt savu stresa līmeni un miega kvalitāti, Huawei Watch Buds ir palīgs, uz kuru var paļauties.