Auto un tehnoloģijas
2023. gada 5. aprīlis, 09:23

Toyota hibrīdauto – populārāko modeļu ceļvedis

Reklāmas projekts

Ielūkojoties CSDD statistikā, redzams, ka 2019., 2020. un 2021. gadā Toyota Latvijā bija iecienītākais auto, vērtējot pēc reģistrēto vieglo automobiļu skaita attiecīgā gada ietvaros. Arvien iecienītāki kļūst arī šī Japānas zīmola hībrīdauto – lasi un iepazīsties ar zināmākajiem to modeļiem! 

Foto: Unsplash.com / Christina Telep

Modelis #1: Toyota Auris 

Toyota Auris ir hibrīdauto modelis, kas spēj apmierināt ļoti dažādu autovadītāju vajadzības. Tas pieejams gan hečbeka, gan universāļa versijā, un šo automobiļu vadītāji izceļ gan plašo salonu, gan ietilpīgo bagāžas nodalījumu. Īpaši piemērots modelis ģimenēm ir Toyota Auris Touring Hybrid.

Modelis #2: Toyota RAV 4

Foto: Brcauto.eu / BRC Autocentrs

Toyota RAV 4 ir kompakts apvidus auto jeb SUV, kas izceļas ar patiešām modernu ārieni un interjeru, tajā pašā laikā nodrošinot ērtu un jaudīgu pārvietošanos. Visai bieži RAV 4 iespējams redzēt pilsētu ielās, taču, pateicoties savai jaudai, tas tiks galā arī ar izaicinošākiem ceļiem laukos.

Modelis #3: Toyota C-HR

Vēl viens ļoti iecienīts Toyota apvidus automobilis, kuru iespējams atpazīt pēc tā dinamiskā un mūsdienīgā dizaina. C-HR piedāvā arī kādu ļoti būtisku priekšrocību – šī modeļa automašīnas izceļas ar patiešām zemu degvielas patēriņu, tajā pašā laikā nodrošinot ievērojamu jaudu un veiktspēju.

Modelis #4: Toyota Camry

Toyota Camry sedani ir iecienīti, pateicoties to lieliskajai cenas un kvalitātes attiecībai. Runājot par šo automobiļu spēcīgajām pusēm, noteikti jāpiemin ne vien plašais interjers un plūstošā gaita, bet arī daudzās modernās funkcijas, kas ne vienmēr sastopamas citu auto ražotāju lolojumos.

Modelis #5: Toyota Corolla

Toyota Corolla, kas, starp citu, ir visu laiku pārdotākā automašīna pasaulē, pārsniedzot 50 miljonus pārdoto vienību, ir pieejama arī hibrīda versijā. Tā sevī apvieno visas svarīgākās automašīnas īpašības – sākot ar komfortablu salonu un nelielu degvielas patēriņu un beidzot ar advancētiem drošības risinājumiem, kam komplektā nāk arī draudzīga cena.

Modelis #6: Toyota Highlander

Plašs apvidus auto, kas noderēs arī lielākām ģimenēm, pateicoties sēdvietām trīs rindās, lai vietas pietiktu ikvienam. Šos automobiļus izceļ arī to pievilcīgā dizaina dēļ, taču, iespējams, to galvenais trumpis ir modernais un ļoti daudzveidīgais aprīkojums, kura dēļ automobiļa vadīšana būs īstens piedzīvojums vārda labākajā izpausmē.

Modelis #7: Toyota Prius

Gaumīgi hečbeki, kas īpaši labi iederēsies pilsētas satiksmē, turklāt tiem ir patīkami zems degvielas patēriņš un plašs salons priekšējā rindā sēdošajiem. Vienaldzīgo nebūs, arī domājot par Prius modeļa inovatīvo dizainu, kurā atspoguļojas ļoti modernas plūdlīnijas un formas.

Modelis #8: Toyota Yaris

Ja tevi interesē sedans, kas ikvienā aspektā iemieso sportisku garu, Toyota Yaris hibrīda versija neliks vilties. Tās nelielie gabarīti ļaus ērti pārvietoties arī šaurās pilsētas ielās, tajā pašā laikā piedāvājot gana plašu salonu. Par patīkamu braukšanas pieredzi gādā sportiskā gaita un modernais aprīkojums, kā arī ļoti ērtais salons.

Ja arī tevi ir uzrunājis kāds no Toyota hibrīdauto modeļiem, meklē to BRC Autocentrs piedāvājumā – tur atradīsi lietotas un mazlietotas automašīnas ar garantiju līdz pat 24 mēnešiem bez nobraukuma ierobežojuma!