foto: Publicitātes foto
"airBaltic" vasaras sezonā piedāvās 20 jaunus galamērķus
Tūrisms
2023. gada 2. aprīlis, 16:45

"airBaltic" vasaras sezonā piedāvās 20 jaunus galamērķus

Jauns.lv

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" paziņojusi par 2023. gada vasaras sezonas atklāšanu, no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes piedāvājot lidojumus uz kopumā 20 jauniem galamērķiem.

Uzņēmumā norāda, ka šis ir visu laiku lielākais jaunu maršrutu skaits, par kādu lidsabiedrība paziņojusi vienas sezonas ietvaros.

Šīs sezonas pirmais lidojums no Rīgas uz Stambulu izlidoja šodien, 2. aprīlī.

Vasaras sezonā "airBaltic" no Rīgas ieplānojis desmit jaunus galamērķus. No šodienas tiek piedāvāti četri lidojumi nedēļā maršrutā Rīga-Stambula, no 15.aprīļa - divi lidojumi nedēļā maršrutā Rīga-Hannovere, no 1.maija - trīs lidojumi nedēļā maršrutā Rīga-Bukareste un divi lidojumi nedēļā maršrutā Rīga-Portu. 

No 2.maija tiks veikti divi lidojumi nedēļā maršrutā Rīga-Burkasa, no 4.maija - divi lidojumi nedēļā maršrutā Rīga-Bilbao un divi lidojumi nedēļā maršrutā Rīga-Tivata, bet no 16.maija - divi lidojumi nedēļā maršrutā Rīga-Erevāna un divi lidojumi nedēļā maršrutā Rīga-Belgrada. 

No 17.maija "airBaltic" piedāvās divus lidojumi nedēļā maršrutā Rīga-Baku.

"airBaltic" kalendārs 2023. gadam

Tuvojoties 2022. gada beigām Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" prezentē ikgadējo kalendāru 2023. gadam. Jau tradicionāli modeles visiem 12 mēnešiem ir "airBaltic" ...

gallery icon

Savukārt no Tallinas "airBaltic" vasaras sezonā piedāvās lidojumus uz četriem jauniem galamērķiem. Pa diviem lidojumiem nedēļā no 1.maija būs maršrutos Tallina-Splita un Tallina-Roda, no 2.maija maršrutā Rallina-Dubronvika un no 3.maija maršrutā Tallina-Iraklija.

Arī no Viļņas paredzēti četri jauni galamērķi. Pa diviem lidojumiem nedēļā no 2.maija būs maršrutā Viļņa-Malaga un Viļņa-Palma de Maljorka, no 3.maija - Viļņa-Nica, bet no 4.maija - Viļņa-Iraklija. 

Divi jauni galamērķi būs arī no "airBaltic" Tamperes bāzes. Pa diviem lidojumiem nedēļā no 2.maija būs maršrutā Tampere-Nica un no 4.maija - Tampere-Milāna. 

"airBaltic" atvērs jaunu bāzi Tamperē

gallery icon

"airBaltic" simtgadē Latvijai dāvina lidmašīnu valsts karoga krāsās

gallery icon