foto: Pexels.com
Uzņēmums piedāvā pārdotākos "Microsoft" produktus par nepārspējamām cenām
Auto un tehnoloģijas
2023. gada 24. marts, 09:54

Uzņēmums piedāvā pārdotākos "Microsoft" produktus par nepārspējamām cenām

Reklāmas projekts

Lielie tehnoloģiju uzņēmumi - no Microsoft līdz Google - paātrina ģeneratīvā mākslīgā intelekta integrēšanu savos produktos. Microsoft paziņoja, ka izmantos mākslīgo intelektu, lai pārveidotu produktivitāti, un papildinās Office produktivitātes komplektus, piemēram, Teams, Word un Outlook, ar tādiem mākslīgā intelekta rīkiem kā ChatGPT.

OpenAI GPT modelis ir izmēģināts programmā Outlook. Tas nozīmē, ka Office atjauninājumā drīzumā tiks pievienotas mākslīgā intelekta funkcijas, un lietotāja pieredze tiks ievērojami uzlabota. Tas vēl vairāk izpaudās operētājsistēmā Windows, kur Microsoft nodrošināja Bing atjauninājumus pēc Bing Chat AI palaišanas, un uzņēmums nesen paziņoja, ka Bing meklētājprogramma pirmo reizi pārsniedza 100 miljonu ikdienas aktīvo lietotāju robežu. Atjauniniet jaunāko Windows 11 un Office 2021, lai izbaudītu mākslīgā intelekta sniegto ērtību un efektivitāti!

Nepalaidiet garām neticamos Keysoff pavasara izpārdošanas piedāvājumus! Labākā biroja programmatūra - MS Office vienmēr ir bijis Microsoft zvaigžņu produkts. Tagad Office 2021 Pro ir tikai 26,25 € Keysoff. Lai gan Microsoft vairs nepārdod Windows 10 sērijas digitālās licences, jūs varat iegādāties lētu un oriģinālu Windows 10 Pro versiju no Keysoff tikai par 7,35 €! Jaunākā Windows 11 Pro ir pieejama tikai par 10,45 €. Pērciet tagad un izmantojiet šo ierobežotā laika piedāvājumu!

Tagad iegādājieties Microsoft vislabāk pārdotos produktus par nepārspējamām cenām!

Super vērtība Ieteikums! Ietaupiet naudu kombinācijā!

Meklējiet tikai Keysoff "Pirkt vairāk, ietaupīt vairāk" piedāvājumu Office 2021 Pro - 5 datoru komplektā! Izmantojot šo piedāvājumu, jūs varat gūt neticamus ietaupījumus un nodrošināt savu komandu ar jaunākajiem rīkiem par nepārspējamu cenu - tikai 13,85 € par datoru. Bet tas vēl nav viss - iegādājoties Office komplektā ar Windows operētājsistēmu, jūs ietaupīsiet vēl vairāk, salīdzinot ar šo produktu iegādi atsevišķi. Iepērkoties Keysoff, jūs iegūsiet vienas pieturas aģentūru visām savām datortehnikas vajadzībām. Atbloķējiet neticamus ietaupījumus un apgādājiet savu komandu ar jaunākajiem rīkiem jau šodien, izmantojot Keysoff piedāvājumu "Pirkt vairāk un ietaupīt vairāk" šiem komplektiem!

50% OFF ON Vairāk Windows OS un Office(Atlaides kods: VZK50)

Ja jums ir nepieciešama vēl cita datora programmatūra, Keysoff ir arī jums! Piemēram, Keysoff var iegādāties rīkus un programmatūru sistēmas tīrīšanai, failu saspiešanai, attēlu rediģēšanai, sistēmas optimizācijai, produktivitātes birojam un pretvīrusu aizsardzībai.

Datorinstrumenti (bez atlaides koda)

Kā tas var būt tik lēts? Kas jums par to jāzina?

Ir svarīgi atzīmēt, ka ir divu veidu licences. Komerciāls, ko var iegādāties arī Microsoft vietnē, un OEM, kas apzīmē oriģinālā aprīkojuma ražotāju. Funkcionalitātes ziņā tie ir identiski.

Saskaņā ar Eiropas Kopienu Tiesas lēmumu lietotas programmatūras atslēgas Eiropas Savienībā var pārdot pilnīgi likumīgi.

Tomēr starp abām versijām pastāv atšķirība starp atbalstu un lietojumu. Komerciālo versiju var izmantot vairākos datoros, savukārt OEM versija ir piesaistīta aparatūrai, kurā tā pirmo reizi tika aktivizēta.

Interneta veikala Keysoff.com pārdod OEM licences

Keysoff.com katru dienu pārdod aptuveni 1,500 licences visā pasaulē. Garantijas kompensācija tiek aktivizēta tikai vienā procentā gadījumu.

Keysoff nodrošina, ka visas licences ir derīgas, un vienlaikus piedāvā viena gada servisa garantiju, lai pasargātu jūs no papildu produkta nomaiņas un uzturēšanas izmaksām.

Ar augstas kvalitātes produktiem un profesionālu servisu, Keysoff ir saņēmis vairāk nekā 1000 atsauksmes no reāliem TrustPilot lietotājiem, ar vērtējumu 4.8 un 97% apmierinātības līmeni!

24/7 tehniskais atbalsts un mūža pēcpārdošanas serviss
Sazinaties ar Keysoff: service@keysoff.com

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Keysoff