foto: Pexels.com
Labākie mobilie telefoni, ko iegādāties 2022. gadā
Auto un tehnoloģijas
2022. gada 25. novembris, 11:03

Labākie mobilie telefoni, ko iegādāties 2022. gadā

Reklāmas projekts

Šis gads ticis apveltīts ar daudzu jaunu viedtālruņu izlaišanu tirgū. Jāatzīst, ka teju ikviens no mums ir iecienījis šīs ierīces. Viedtālruņiem ir liela nozīme mūsu ikdienas dzīvē, tāpēc īstās iekārtas izvēle ir atbildīgs process. Mēs esam šeit, lai palīdzētu Tev iegādāties vislabāko no variantiem – lasi rakstu un uzzini, kādi ir labākie mobilie telefoni iegādei 2022. gadā!

TOP 7 mobilie telefoni, kuru iegādi 2022. gadā vērts apdomāt!

Atrast savam budžetam piemērotāko viedtālruni var būt izaicinoši, jo katrā no cenu grupām ir pieejami neskaitāmi daudz modeļi. Lai Tev atvieglotu izvēli, esam apkopojuši dažādas ierīces daudzveidīgā cenu amplitūdā – lasi jau tagad par modeļiem raksta turpinājumā!

1. Samsung Galaxy S22 sērija

foto: 1a.lv

Ja vēlies iegādāties labāko, ko spēj sniegt Android sērijas modeļi, Samsung Galaxy S22 ir viedtālrunis ir īstā izvēle!  Šis ir unikālākais augstākās klases tālrunis, ko zīmols līdz šim ir ražojis – lai arī tas maksā nedaudz vairāk nekā citi šajā sarakstā iekļautie Android tālruņi, tieši Samsung Galaxy S22 Ultra ir labākais Android viedtālrunis, kas šobrīd ir pieejams tirgū.

Samsung paša Exynos 2200 procesora iekšējie jauninājumi padara šo par vienu no jaudīgākajiem viedtālruņiem, tāpat arī Galaxy S22 Ultra kameras turpina pārsteigt ar uzlabotu kvalitāti.

Iespējams, lielākais jaunums šogad ir Samsung S Pen irbuļa iekļaušana šī mobilā telefona komplektācijā. Aizgūts no Samsung Galaxy Note līnijas, šis ir lielisks rīks, kas sniedz arvien lielākas ērtības, izmantojot telefonu.

2. Apple iPhone 14 sērija

foto: 1a.lv

Kas ir tik īpašs Apple jaunākajā veikumā? Apple jaunākais A16 Bionic mikroshēmojums atkal ir visātrākais, pat pārspējot ar Snapdragon 8 Plus Gen 1 aprīkoto Android flagmaņu jaudīgo veiktspēju. Always-On displejs ir nevainojams, un milzīgais uzlabojums līdz 48 MP galvenajai kamerai (no 12MP) ir būtisks sasniegums arī fotografēšanai un video uzņemšanai.

3. OnePlus 10

foto: 1a.lv

Ja tiek meklēts tālrunis ar vislabāko cenas un kvalitātes attiecību, OnePlus 10 sērijas telefons ir viens no apsvēršanas vērtām izvēlēm – izmērā lielais, ar labām funkcijām piepildītais telefons sniedz daudz, par to maksājot salīdzinoši zemu cenu. Tāpat jāuzteic neticami ātrais uzlādes laiks. Un pats labākais – šīs sērijas Pro versija ir krietni lētāka nekā citiem viedtālruņiem. 

4. Samsung Galaxy A53

foto: 1a.lv

Samsung Galaxy S tālruņi ir vismodernākie un labākie tālruņi, taču šodien mums ir nepieciešams tālrunis, kas nodrošina visvairāk funkciju par vismazāko naudu, un Galaxy A53 ir piemērotākais modelis, kas to sniedz. Ņemot vērā uzlabotās kameras, lielisko ekrānu un izcilo dizainu, Galaxy A53 ir atzīstams tālrunis par teicamu cenu.

5. Xiaomi Redmi Note 11

foto: 1a.lv

Mobilie telefoni kļūst arvien labāki, taču jāņem vērā, ka ar šiem izcilajiem jauninājumiem palielinās arī izmaksas. Vairumam patērētāju nav iespēju un vēlmes maksāt gandrīz četrciparu skaitli par jaunāko augstākās klases viedtālruni, taču, par laimi, Xiaomi Redmi Note 11 nodrošina izcilu pieredzi par ievērojami zemākām izmaksām.

Xiaomi lētākais tālrunis ir kļuvis par etalonu tam, ko sagaidīt no viedtālruņa 2022. gadā. Aprīkots ar pārsteidzoši ātru Snapdragon 680 procesoru, Redmi Note 11 pārspēj tālruņus, kas maksā pat divreiz vairāk. Tāpat, ņemot vērā cenu, ir jāatzīmē arī ekrāna un kameras kvalitāte, kas ir pārsteidzoši laba.

6. Google Pixel 7 sērija

foto: 1a.lv

Ievērojami lētāks nekā daļa no vadošās klases tālruņiem šajā sarakstā, Google Pixel 7 atkal ir nevainojams Android paraugs. Tas ne tikai ievērojami atpaliek no konkurentiem cenas ziņā, bet arī pārspēj tos, kad runa ir par fotografēšanas kvalitāti. Tas ir arī ideāls paraugs operētājsistēmai Android 13 – nav labākas Google mobilās operētājsistēmas jaunākās versijas demonstrācijas, tādēļ, ja esi dedzīgs fotogrāfs vai vienkārši meklē labāko, ko Android var piedāvāt, tad Pixel 7 noteikti neliks vilties.

7. Samsung Galaxy Z Flip 4

foto: 1a.lv

Ja mums rūpētu tikai stils, Samsung Galaxy Z Flip 4 būtu šī labāko tālruņu saraksta pašā augšgalā. Tas ir teju nevainojams – ar milzīgu displeju un lielisku veiktspēju –, taču tā galvenais trumpis noteikti ir dizains gan salocītam, gan atlocītam. 

Atrodi sev piemērotāko modeli 1a.lv!

Esi iepazinies ar populārākajiem un jaudīgākajiem jaunumiem viedtālruņu tirgū 2022. gadā un nevari sagaidīt, kad kādu no tiem izmēģināsi? 1a.lv ir, ko piedāvāt! Šajā interneta veikalā pieejami vairāk nekā 800 mobilie telefoni – dārgi un lēti telefoni, skārienjūtīgie un podziņu telefoni, iegādājami uzreiz vai telefoni uz nomaksu. Plašās izvēles iespējas un 2 gadu garantija katram modelim vēl nav viss – pasūtīt ir ērti no jebkuras vietas attālināti. Ienāc, aplūko un izvēlies kādu no 2022. gada jaunumiem sev vai ģimenes loceklim!

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar 1a.lv