1dienas
19stundas
28minūtes
54sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
AD REM Auto iesaka drošāko automašīnu Eiropā - Subaru Outback
foto: Publicitātes foto
Auto un tehnoloģijas

AD REM Auto iesaka drošāko automašīnu Eiropā - Subaru Outback

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Paaugstinātas pārgājamības universālis ar pastāvīgu visu riteņu piedziņu Subaru Outback iznāca 1995. gadā. Subaru oficiālā dīlera AD REM Auto salonā iegādājams nu jau sestās paaudzes Outback, kas izceļas ar plašāku salonu, modernāku multimēdiju iekārtu, jauniem aprīkojuma līmeņiem un tradicionāli izturīgu balstiekārtu.

Pateicoties Subaru Eyesight vadītāja asistentu sistēmai kā arī citiem jaunievedumiem, jaunais Outback bez pūlēm saņēma maksimālo piecu zvaigžņu novērtējumu neatkarīgās testu organizācijas EuroNCAP veiktajos sadursmju testos.

foto: Publicitātes foto

Taču šī gada sākumā Subaru dīleri saņēma pārsteidzošu vēsti - jaunais Subaru Outback izrādījies drošākais no visiem modeļiem, kas pārbaudīti 2021. gadā, uzrādot kopējais testu rezultātu 88,8%. Aizsardzība neaizsargātajiem satiksmes dalībniekiem sasniegusi 84%, savukārt uzlabotie vadītāja asistenti novērtēti pat ar 95% no 100 iespējamiem.

Lai gan EuroNCAP vērtējumā tas netiek iekļauts, papildus drošību ziemā un sarežģītos braukšanas apstākļos joprojām nodrošina simetriskā pilnpiedziņas sistēma. Subaru Outback ar to aprīkots standarta aprīkojumā. 2,5 litru bokserdzinēja 169 ZS jaudu uz riteņiem pārvada Lineartronic variators.

1,6 collu vertikāli novietotās planšetes saskarne Outback salonā veidota līdzīgi jaunāko premium spēkratu ekrāniem, bet apakšdaļā atstātas fiziskas pogas, kas ļauj ātri piekļūt svarīgākajām funkcijām. Subaru ieviesis arī katrai komplektācijai atbilstošu sēdekļu apdari. Outback Field sēdekļi apšūti ar patentētu, ūdeni atgrūdošu StarTex materiālu, kamēr Touring un Limited uzņem savus pasažierus melnas vai brūnas Nappa ādas apkampienos. Subaru flagmanim izveidota jauna jumta reliņu sistēmu, kas atšķiras pa komplektācijām un spēj izturēt līdz pat 318 kg slodzi.

Subaru Outback Adventure cena ir 35 990 eiro, Outback Limited ar Nappa ādas apdari, bagāžnieka vāka elektropiedziņu un navigācijas sistēmu maksā 38 490 eiro. Vispilnākajā aprīkojumā Touring automašīna maksā 41 490 eiro, pēc izvēles pievienojot 500 eiro par metālisku virsbūves krāsu un 390 eiro par brūnu Nappa ādu melnas vietā. Ar melni lakotiem virsbūves elementiem un zaļu modeļa uzrakstu izceltais Outback Field maksā sākot ar 37 990 eiro.

Iegādāties jauno Outback var AD REM Auto autosalonā Rīgā, Brīvības gatvē 246.

foto: Publicitātes foto

Raksts tapis sadarbībā ar AD REM Auto

Tēmas