foto: Publicitātes foto
"Maxima" ar vietējiem ražotājiem ieskandina gada patriotiskāko mēnesi
Bizness un ekonomika
2021. gada 17. novembris, 11:43

"Maxima" ar vietējiem ražotājiem ieskandina gada patriotiskāko mēnesi

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Svētki vai ikdiena – “Iļģuciema Veselības dzēriens” ir piemērots kā slāpju remdēšanai, tā arī goda vietā uz dzimšanas dienas svinību galda. Valsts svētku nedēļā, “Maxima Latvija” kopā ar Iļguciema dzērienu rūpnīcu “Ilgezeem” ielūkojas slavenā dzēriena “Iļguciema Veselība” ražošanas procesā, uzņēmuma vēsturē un mūsdienās.

Iļģuciema dzērienu rūpnīcas senās tradīcijas priecē jau kopš 1863. gada, kad rūpnīcā sāka ražot dažādas alus šķirnes, taču pēdējos 24 gadus uzņēmums ir plaši pazīstams pateicoties tā lolotajām kvasa un iesalu dzērienu garšām. Pateicoties tradīciju kopšanai un vienlaicīgi inovāciju ieviešanai, šodien Iļģuciema dzērienu rūpnīcas “Ilgezeem” dzērieni bezalkoholisko dzērienu kategorijā ir vieni no populārākajiem, turklāt iesala graudu dzēriens “Iļģuciema Veselība” ir absolūtais līderis.

Iļģuciema Veselības dzēriena pagatavošanā tiek izmantoti mieža iesala graudi, artēziskais ūdens un cukurs. Tāpat tiek vārīts komponents – misa, pēc tam gatavojot dzērienu katlos līdzīgi kā zupai, kur vēlāk tas tiek iepildīts pudelēs, tiek pasterizēts un bez konservantiem tiek pasniegts mūsu pircējiem.

Šobrīd “Maxima” veikalos norisinās sortimenta kampaņa “Dubultsvētki”, kuras laikā ikviens veikala pircējs ir aicināts svinēt svētkus, izvēloties tieši pašmāju produktus par īpaši izdevīgu cenu. Tāpat vēl joprojām “Maxima” veikalos aktīvi noris kampaņa “Sirsnīga izvēle”, kuras laikā ilgtermiņā iespējams iegādāties gan vietējo, gan pasaules zīmolu produktus par īpaši izdevīgām cenām – ar “Paldies” karti pieejamas atlaides līdz pat 58 %. Pašreiz Maxima veikalos dzērienu “Iļģuciema Veselība” var iegādāties par īpašu cenu – 1,09 EUR (iepriekš 1,32 EUR). Ar pilno produktu klāstu iespējams iepazīties www.maxima.lv/sirsniga-izvele.

Izvēlies produktus par draudzīgām cenām un baudi tos, lai sagādātu sev un saviem tuvajiem mirkli prieka!

Raksts tapis sadarbībā ar "Maxima"