Tūrisms
2021. gada 1. jūnijs, 13:52

Lielās intereses dēļ ierobežots vietu skaits uz “Poor Baltic Rally”, ko rīko sportists un ceļošanas entuziasts Ivars Cīrulis

Jauns.lv

Iepriekš ziņojām, ka sportists un tūrisma entuziasts Ivars Cīrulis, neskatoties uz sarežģījumiem Covid-19 pandēmijas dēļ, izlēmis doties interesantā ceļojumā uz Ķīnu. Savdabīgajam “rallijam” nu ir pieteikušies daudzi citi ceļot-gribētāji.

Uz attālo Ķīnu ar auto Ivars Cīrulis plāno doties kopā ar filmu veidotāju Robertu Vītolu jeb “Robyworks”. Tas tiks darīts “Poor Baltic Rally” veida pārbrauciena ietvaros.

Šāda rallija pamatdoma – dalībnieki divatā iegādājas auto, kurš nav dārgāks par 500 eiro un... dodas ceļā uz galamērķi!

Jaunākajā video par “Poor Baltic Rally 2021” uz Ķīnu, abi ceļotāji informē par gaidāmo procesu, kā arī piedāvā anketu, kas jāaizpilda katram interesentam, kas vēlas doties šajā braucienā.

“Tā kā interesentu ir ļoti daudz, tad esam izlēmuši šo pasākumu limitēt ar 30 automašīnām. Aizpildi anketu un mēs kopīgi izvērtēsim katru dalībnieku, kas ir gatavs šim trakajam braucienam,” informē Cīrulis.

Avantūrisks brauciens pāri kontinentam

“Jau vairāk nekā gadu, ir ideja doties ar mašīnām uz Ķīnu, bet, diemžēl Covid-19 pandēmijas dēļ, tas visu laiku tiek atcelts. Beidzot mēs ļoti ceram, ka tāda iespēja mums būs un, jau oktobrī, varēsim doties lielajā piedzīvojumā. Bet, ja arī rudenī vēl nebūs iespējams šķērsot kādu robežu, tad pārcelsim atkal uz pavasari,” par plānoto piedzīvojumu raksta Ivars.

“Poor Baltic Rally”, Latvija - Ķīna ir iespējams pieteikties ikvienam, “Youtube” video stāsta Ivars: “Noskaties video, noklausies noteikumus un esi laipni gaidīts mūsu bariņā. Tas viss, protams, tiks filmēts un no šī piedzīvojuma ir paredzēts izveidot kārtīgu filmu, ko rādīt lielajos ekrānos. Roberts Vītols un Ivars Cīrulis ir uzņēmušies šī pasākuma organizēšanu un tu jau zini, tam jābūt kam pavisam trakam!”

Cīruļi ir kaislīgi sportiska, veselīga dzīvesveida entuziasti. Ivars ir 2012. gada pasaules čempions spēka trīscīņā un vairāku pasaules rekordu īpašnieks, savukārt viņa sieva Lelde aizraujas ar fitnesu un pārzina veselīgu un sportisku uzturu.

Abi kopā ir izveidojuši sporta biedrību “GoldBarbell”, kas visā Latvijā organizē dažādus sporta festivālus gan bērniem, gan pieaugušajiem, viņiem ir arī sava privātā sporta bāze Dobelē, kur Cīruļi rīko treniņnometnes, tostarp arī profesionāliem sportistiem.

Cita starpā vērts arī piebilst, ka tieši Ivars Cīrulis Latvijā aizsāka aktīvu pasaulē virālā deju izaicinājuma “Jerusalema” popularizēšanu, kā rezultātā vairākās pašvaldības, Sākot ar Dobeli, metās lielā skaitā izdejot populāro deju, nofilmējot priekšnesumu videoklipus.