Baraku Obamu redzēsim un dzirdēsim arī Latvijā
Auto un tehnoloģijas
2018. gada 14. septembris, 09:58

Baraku Obamu redzēsim un dzirdēsim arī Latvijā

Karlīna Timofejeva

Mediju grupa “Baltijas Mediju Alianse” sadarbībā ar “BDO Latvia” un “BDO Law” 2018. gada 26. un 27. septembrī aicina uzņēmējus, uzņēmuma vadītājus, izpilddirektorus, mārketinga vadītājus un citus speciālistus ne tikai uz augsta līmeņa forumu ar profesionāliem runātājiem, bet arī uz kopīgu domu apmaiņu neformālā gaisotnē.

"Nordic Business Forum 2018 LIVE" galvenie virzieni - stratēģija, maksimālais sasniegums, mākslīgais intelekts - STnav izvēlēti nejauši, bet pievērsti tēmām, kas šobrīd ir aktuālas visā pasaulē gan uzņēmumu, gan personīgajai izaugsmei.

Kā galvenais foruma notikums tiek gaidīta diskusija ar ASV 44.prezidentu Baraku Obamu, kaut arī vēlamies atzīmēt ne mazāk iespaidīgus nozares līderus, kā piemēram, Skype dibinātāju Niklasu Zennstromu, Olimpisko čempioni Lindsiju Vonu, Stīvenu Kotleru, Endrjū Makafē, Donu Tapskotu, Džeimsu Hevitu, Eimiju Kadiju, Geriju Hamelu un daudzus citus ekspertus, kas orientējas foruma galvenajās tēmās.

Papildus izcilajiem ārvalstu runātājiem Latvijas Nordic Business Forum 2018 LIVE translācijā Rīgā ir aicināts īpašais viesis, zvērināta advokāte, nodokļu un finanšu konsultāciju uzņēmuma BDO Latvia partnere un BDO Law vadošā partnere Vita Liberte. Vitas profesionālā pieredze ir saistīta ar korporāciju, sabiedrību un indivīdu nodokļu konsultācijām, konsultācijām uzņēmumu apvienošanās un iegādes jautājumos, starptautisko nodokļu plānošanu. Vita regulāri uzstājas dažādās vietējās un starptautiskās konferencēs par aktuālajiem likumdošanas jautājumiem. Viņa ir Latvijas Publiskās un privātās partnerības asociācijas (PPPA) dibinātāja. Vita arī aktīvi iesaistās dažādās sabiedriskajās, labdarības un profesionālajās organizācijās.
Oļegs Solodovs (Baltijas Mediju Alianse valdes priekšsēdētājs)
“Baltijas Mediju Alianse strādā Baltijas reģionā, pamatā piedāvājot izklaides TV saturu ģimenes auditorijai, sociāliem un praktiskiem jautājumiem veltītus medijus kā iknedēļas laikraksts “MK-Latvija”,  un jaunu tehnoloģisko projektu attīstību kā, piemēram, jaunākās paaudzes televīzijas Tvdom.tv platforma.
Šis ir mūsu pirmais piedāvājums biznesa auditorijai, nodrošinot iespēju attālināti piedalīties Nordic Business Forum 2018 konferencē. Šajā gadā organizatoriem izdevies piesaistīt tiešām iespaidīgu runātāju sastāvu, kas ir pasaulē atzītas autoritātes no dažādām jomām, ieskaitot ASV 44. prezidentu Baraku Obamu, un arī konferences tēmas – stratēģija, maksimāls sniegums un mākslīgais intelekts – ir tās, kuras tuvākajā nākotnē virzīs globālo biznesa attīstību.

Latvijai kā nelielai atvērtai ekonomikai ir ļoti būtiski uzkrāt un prasmīgi izmantot intelektuālo kapitālu. Šī konference ļaus ikvienam interesentam gūt jaunus iespaidus un motivāciju, kas veicinās gan personīgo, gan biznesa izaugsmi.

Kā arī esam gandarīti, ka kopā ar mums Foruma tiešraidi Latvijā atbalsta BDO Latvia un BDO Law. Mūsu sadarbības partneri ir Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības kamera, lielākā biznesa avīze Latvijā “Dienas Bizness”, Latvijas Reklāmas Asociācija”.
Vita Liberte (BDO Latvia vadošā partnere un BDO Law advokāte un partnere)

“Priecājos, ka Latvijas uzņēmējiem būs iespēja vienkopus dzirdēt pasaules līderus, kuri iedvesmo attīstīt biznesu jaunā līmenī un stiprināt savas līdera prasmes šajā dinamiski mainīgajā vidē, kas rada arvien jaunus izaicinājumus. Man ir patiess gandarījums piedalīties šādas jaunas iniciatīvas organizācijā, kas, cerams, nesīs pasākuma klausītājiem pozitīvu lādiņu turpmākai darbībai un veicinās komunikāciju ar klātienē satiktiem līdzīgiem, progresīvi domājošiem uzņēmējiem. Arī BDO ir notikušas lielas pārmaiņas gan pasaules, gan vietējā mērogā, ļaujot uzņēmumam augt gan darbinieku skaita ziņā, gan teritoriālajā mērogā - sešu gadu laikā izplešot darbību no 135 valstīm - 162 valstīs. Mēs Latvijā sadarbojamies un mācāmies no starptautiskajiem kolēģiem, kā saprast klienta vajadzības un piedāvāt izcilu servisu par klientam atbilstošāko samaksu. Esam saplūduši vienā globālā uzņēmumā ar vienotiem standartiem, nosaucot šo gadu par konverģences gadu. Kā uzņēmumu vadītāja jūtos atbildīga par darbinieku iedvesmošanu un izglītošanu, lai veicinātu veselīgu augsni valsts attīstībai. Tāpēc arī forumā ieskicēšu, kas ir tas veiksmes stāsts, kas palīdz sasniegt virsotnes”.

Ilona Viļumsone (“Dienas Bizness” Mārketinga vadītāja)
“Dienas Bizness jau otro gadu sadarbojas ar Nordic Business Forum (NFB), kas ir viens no  ietekmīgākajiem biznesa forumiem pasaulē, tāpēc izvēle atbalstīt mūsu sadarbības partnera Baltijas Mediju Alianse foruma translāciju ir likumsakarīga. Tas ļaus sajust klātesamības efektu vienā no nozīmīgākajiem biznesa forumiem pasaulē”.

Foruma tiešraidi klātienē un neformālas biznesa sarunas pasākuma laikā, varēs veikt 2018. gada 26. un 27. septembrī, Kino Citadele. Vietu skaits ir ierobežots un reģistrēties forumam iespējams šeit: Biļetes pieejamas bilesuserviss.lv.
Pēc foruma katrs dalībnieks saņems Sertifikātu par dalību!