Ķīpsalā vīri bauda gan jaunākos auto, gan puskailas meičas
Auto izstādē, protams, arī meitenes.
Auto un tehnoloģijas
2017. gada 7. aprīlis, 19:42

Ķīpsalā vīri bauda gan jaunākos auto, gan puskailas meičas

Kasjauns.lv

Aizritējusi pirmā dienā starptautiskajai auto izstādei "Auto 2017", un atsauksmes par tur redzamo lielākoties ir pozitīvas.

Apmeklētāji bauda starptautisko izstādi "Auto 2017" Ķīpsalā

gallery icon
92

Izstāde arī šogad apvienos četras tematiskās sadaļas plašam interešu lokam - "Auto", "Transporta tehnika", "Auto mehānika" un "Auto Exotica".

Ņemot vērā, ka aizvadītajos gados pēc ekonomiskās krīzes jauno automobiļu tirgus Latvijā pamazām, bet stabili aug, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, arī izstādē ir palielinājies pārstāvēto automobiļu marku klāsts.

Kā būtisks papildinājums "premium" segmentā izstādē "Auto 2017" būs "Jaguar", "Land Rover" un "Range Rover" markas. Šo marku ekspozīcijas Ķīpsalā pēdējo reizi tika pārstāvētas 2007.gadā. Pēc ilgāka pārtraukuma "Auto 2017" atgriežas arī "Honda" un "Mercedes Benz" markas. Izstādē vienkopus varēs aplūkot un salīdzināt arī dažādu citu marku jaunākos vieglo auto un komerctransporta modeļus.

Ķīpsalā piestājis miljonu vērtais Betmena auto

Izstāde "Auto 2017" notiks no 7. līdz 9.aprīlim. Pasākuma ietvaros Ķīpsalā piestājis unikāls auto.

gallery icon
29

Dalību izstādē "Auto 2017" iepriekš apstiprinājuši "Alfa Romeo", "Dacia", "Fiat", "Ford", "Hyundai", "Isuzu", "Iveco", "Jeep", "MAN", "Mazda", "Mercedes-Benz", "Mitsubishi", "Nissan", "Peugeot", "Renault", "Scania", "SsangYong", "SEAT", "Solaris", "Subaru", "Suzuki" un "Volkswagen".

Neskaitot jaunos vieglos un apvidus automobiļus, starptautiskās izstādes "Auto 2017" tematiskajā sadaļā "Transporta tehnika" būs aplūkojams jaunākais komerctransports un industriālā tehnika, tai skaitā transports kravu un pasažieru pārvadājumiem, komunālā uzkopšanas tehnika, noliktavu tehnika un aprīkojums.

Savukārt tematiskajā sadaļā "Auto mehānika", kas būs interesanta ne tikai nozares profesionāļiem, bet arī ikdienas auto entuziastiem, tiks izstādīts autoservisu aprīkojums, automobiļu remonta instrumenti un autopiederumi. Šeit apmeklētāji varēs nolūkot, piemēram, skaistākos riepu diskus, ar kuriem aplaimot savu spēkratu vasaras sezonas sākumā. Nozares speciālisti varēs novērtēt plašo "Intercars" rezerves daļu un autopiederumu klāstu, kā arī jauno profesionāļu sniegumu konkursā "Jaunais automehāniķis 2017", kas izstādē notiks desmito reizi.

Starptautiskā autoindustrijas izstāde "Auto 2017"

gallery icon
157