Nokia uzskata iPhone lietotājus par zombijiem. VIDEO
Apple iPhone lietotāji pēc Nokia domām ir zombiji, kuri fotogrāfē visu pēc kārtas bez savas jēgas un saprašanas.
Auto un tehnoloģijas
2013. gada 25. jūnijs, 19:11

Nokia uzskata iPhone lietotājus par zombijiem. VIDEO

Jauns.lv

Mans brālis ir stiprāks par tavējo! Bet mans brālis var piekaut tavējo brāli! Bet mans tētis sados abiem jūsu brāļiem! Tā no malas izskatās elektronikas gigantu konkurence.

Pirms kāda laika ziņojām, ka Nokia akcionāri ir pat ļoti neapmierināti ar uzņēmuma vadību. Nokia viedtālruņu pāreja uz Windows platformu prasīja pārlieku ilgu laiku, kas konkurentiem Samsung un Apple ļāva ieņemt pjedestāla augstākos pakāpienus. Arī pēc Windows operētājsistēmas ieviešanas rezultāti nebūt nav tik labi, kā gribētos, jo šī platforma tā arī neieguva gaidīto atzinību.

Viedtālruņu jomā vispirms bija leģendārā Apple iPhone ola un tikai pēc tam saradās citu ražotāju vistiņas, taču Nokia nolēmis pavilkt nozares ciltstēvu uz zoba, nākot klajā ar jaunu reklāmas rullīti, kurā iPhone lietotāji atainoti kā šausminoši zombiji sniegbaltām sejām, sarkanām acīm un bez smadzenēm. Turklāt šausminošie radījumi iztiek bez biedējošiem kodieniem kakla rajonā jo inficē citus ar savu iPhone kameru zibspuldzēm.

Šoreiz Nokia konkurentus izsmej sava jaunā viedtālruņa Lumia 925 reklāmā. Nokia ir lepna ar šā modeļa fotografēšanas spējām, tāpēc tā arī ir galvenā zobgalības tēma.

Pirms neilga laika, kad dienas gaismu ieraudzīja Samsung Galaxy S4, Korejas elektronikas gigants pirmais pasteidzās sava produkta reklāmā izvēlēties konkurenta pazemošanu. Laikam jau citu piemērs ir lipīgs un arī somi nolēmuši savu produktu virzīt tirgū ar konkurentu apsmiešanu. Lai gan pareizāk būtu teikt – konkurentu produktu lietotāju apsmiešanu.

video: Nokia Lumia 925 reklāma

Gints Gavers, Foto: ekrānuzņēmums no video