Vīrieši ir gatavi iemainīt sievieti pret viedtālruni
Daudzi stiprā dzimuma pārstāvji uzskata, ka sievietei ir daudz mazāk funkciju kā viedtālrunim.
Auto un tehnoloģijas
2013. gada 30. septembris, 14:56

Vīrieši ir gatavi iemainīt sievieti pret viedtālruni

Jauns.lv

Izrādās, ir ne mazums vīriešu, kuri gatavi izdzīt no mājas sievu vai draudzeni apmaiņā pret jaunu viedtālruni. Tik tālu jau esam nonākuši!

Portāls SaleLand nolēma tikt skaidrībā uz kādiem upuriem ir gatavs vīrietis, lai tiktu pie kārotās rotaļlietas. Pētījumi un aptaujas rezultāti varētu nepatikt daiļajam dzimumam, taču tādi nu mūsdienu vīrieši ir.

Portāls apjautājis 550 dažāda vecuma, tautības un reliģiskās piederības vīriešus. Un katrs astotais ir gatavs palikt vecpuisis, ja vien par to varētu tikt pie jaunā iPhone 5S viedtālruņa.

Trīs procenti aptaujāto izrādīja gatavību šķirties no sievas vai draudzenes dēļ jau pieminētā jaunā iPhone modeļa. “Mēs satiekamies jau trīs gadus un esam laimīgi, taču, ja uz spēles tiek likts jaunais iPhone, tad esmu gatavs no viņas šķirties bez domāšanas” – tā avīzē “The Telegraph” citēts kāds aptaujas dalībnieks.

Taču ne jau tikai Apple produkcija vien var izšķirt divus mīlošus cilvēkus. “Es nekad mūžā nespētu iemainīt savu mīļoto sievieti pret iPhone, bet jaunais Samsung Galaxy gan ir pietiekami liels kārdinājums” – tā teicis cits aptaujātais.

Pieci procenti vīriešu piekrīt šim viedoklim un ir gatavi iemainīt draudzeni vai sievu pret citas markas viedtālruni.

Statistika ir skarba un biedējoša. Tomēr psihoterapeiti iesaka jauno gadžetu cienītājiem tik vieglprātīgi nemainīt sievu pret mobilo telefonu. Visticamāk, jau pēc gada iznāks jaunākas paaudzes viedtālrunis un tad var izrādīties, ka atkal kaut kas tuvs un mīļš jāiemaina pret kāroto spēļmantiņu.


Kasjauns.lv, Foto: AFP/LETA