Astrologi zvaigznēs redz, ka sākas Vladimira Putina ēras beigas
Pēc Krievijas astrologu ieskata, Krievijas prezidents Vladimirs Putins pašlaik piedzīvo savas varas norietu. Tomēr viņš pie varas turēsies ar zobiem un nagiem, kas šogad var izraisīt pat vēl kādu militāru konfliktu. Kritiskie datumi: 22. aprīlis un 8. decembris.
Pasaulē
2014. gada 7. marts, 06:39

Astrologi zvaigznēs redz, ka sākas Vladimira Putina ēras beigas

Jauns.lv

Krievijas astrologi jau pirms vairākiem gadiem norādīja, ka šobrīd būs vērojama Krievijas prezidenta varas noriets, ko šobrīd arī varam saistīt ar militārā konflikta eskalāciju Ukrainā. Notikumi Ukrainā var izšķirt Putina likteni un ne jau tai labākajā variantā.

Tomēr, iespējams, ka Ukrainas konfliktam varētu sekot vēl citas Putina izraisītas kataklizmas.  

Putinam liktenīgs būs 22. aprīlis

Krievijas astroloģijas portāls vgoroskope.ru, kurā publicēti mūsu lielās austrumu kaimiņvalsts vadošo astrologu prognozes un valstsvīriem sastādītās zvaigžņu kartes, astrologs Ališers Juļčijevs raksta, ka Krievijas prezidentam Putinam liktenīgā diena varētu būt 2014. gada 22. aprīlis, boļševiku apvērsuma vadoņa Ļeņina dzimšanas diena.

„2014. gada 22. aprīlis Putina tranzīta kartē iezīmēts ne kā tas vieglākais laiks. Vienlaikus četras planētas – Marss, Urāns, Plutons un Jupiters, no kurām trīs ir konflikta planētas, debesīs izvedos unikālu Krustu, kas negatīvi ietekmēs Putina Sauli (viņa psihi un apzinu, iekšējo es). Tieši šajā laikā var notikt nozīmīgi notikumi.” Bet šie „nozīmīgie notikumi” var būt arī Putinam labvēlīgi, jo minētās planētas dod arī enerģiju.

Šī gada vidū diez vai Putins uzklausīs un ņem vērā Rietumu pasaules brīdinājumus un aicinājumus pārtraukt savu agresiju Ukrainā un citviet pasaulē. No 20. maija līdz 27. jūlijam zvaigznes nosaka virzību uz austrumiem un tad iespējami kārtējie konflikti, norāda Juļčijevs.

Tāpat astrologi noteikuši, ka šī gada 8. decembrī Marss ieies Svaru zīmē un tas nozīmē, ka šajā dienā Kara dievs mieru var pārtraukt. Par Putina horoskopu Juļčijevs saka: „Viss, kas notiek politikā, brīnišķīgi atspoguļojas Putina horoskopā. Viņu grib izolēt, tajā skaitā arī no Krievijas, un viņš nikni cīnās. Varbūt mēs to līdz galam neredzam, bet pasaules arēnā notiek ļoti nežēlīga cīņa.”

Krievijas pašreizējā prezidenta valdīšanas laikam pienācis gals

Savukārt Maskavas astroloģijas akadēmijas rektors Mihails Levins laikrakstam „Sobesedņik” pirms pusotra gada teica, ka 2013. gada būs Putina „pagrieziena punkts”: „Beidzas vienvaldības periods. Vara iziet no Putina rokām. 2013. gads viņam būs viens no visgrūtākajiem. Tagad Kremļa grupējumi aktivizē savas pretenzijas uz varu. Ir iespējama pat Putina atkāpšanās veselības problēmu dēļ, jo viņa 2013. gada veselības karte ir ļoti nelabvēlīga.” Levins uzsvēris, ka 2013. gadā Krievija sāks piedzīvot smagu finanšu krīzi, rublis piedzīvos savas vērtības krišanu, un tas, protams, nesekmēs Putina stabilitāti prezidenta amatā. Tagad mēs Ukrainas krīzes dēļ ļoti labi redzam, kā strauji krītas rubļa vērtība.

Šī gada beigās izredzes varētu palielināties Krievijas opozīcijas izredzes pārņemt varu savās rokās. Savukārt jau 2018. gadā viņš nesaredz, ka Krievijā būtu kaut cik reāla ietekme tādam mākslīgam veidojumam, kā Kremļa varas partijai „Vienotā Krievija”.

2012. gada sākumā Levins prognozēja, ka Putims Krievijas prezidents vairs nebūs tuvāko divu gadu laikā. Pēc viņa aprēķiniem, tagad iznāk, ka Putina valdīšanas termiņš teju beigsies.

„Putins var aiziet pats, bet tam es maz ticu: viņš ir pārāk inerts cilvēks un pārāk vēlas varu. Iespējams, viņa apkārtne, tostarp arī varas struktūras, sapratīs, ka labāk ir zaudēt figūru, nevis sagraut sistēmu un ziedos Putinu. To var izdarīt diezgan vienkārši, noorganizējot godīgas vēlēšanas. Vai sliktākais variants: Putins uzvarēs vēlēšanās, bet pēc tam pats atkāpsies,” teica Levins.

Putinam uzlikts liels krusts

„No 2012. gada beigām līdz 2013. gada vidum Saturns, kas atradās Svaru zīmē, Putinam uzliks lielu krustu, kas varētu liecināt par karjeras norietu. Šis (pagājušais) gads Putinam uzliks baisus un grūtu pārbaudījumus,” jau 2010. gada rudenī teica pazīstamais astrologs Pāvels Globa.

Ja Putinam izdosies šai laikā šos „pārbaudījumus” pārdzīvot un savas pozīcijas noturēt, tad viņš arī varētu saglabāt Krievijas prezidenta amatu, teica Globa. Vai tas tā būs, rādīs laiks.

Latviešu astrologs Kristaps Baņķis Kasjauns.lv teica, ka latviešu astrologi līdz šim nav izrādījuši interesi par Putina horoskopu un pētījuši viņa zvaigžņu karti. Jautāts, kuram no krievu astrologiem, tad visprātīgāk būtu ticēt, Baņķis teica, ka visobjektīvākās prognozes izsaka Mihails Levins, bet Pāvela Globa prognozes gan esot „čābīgas”, jo viņš esot konjunktūrists.


Elmārs Barkāns/Foto: AFP/LETA, All Over Press