Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Igaunijas prezidenta Ilvesa kundze Evelīna pirmo reizi runā par savu sānsoli
Igaunijas pirmā lēdija Evelīna Ilvesa pēc vairāku mēnešu noslēgtības pirmo reizi komunicējusi ar plašsaziņas līdzekļiem. Viņa gan runāja par kulinārijas problēmām, bet bija spiesta arī atbildēt uz jautājumu par šīs vasaras nerātno mīlas rotaļu ar francūzi Vinsentu.
Pasaulē

Igaunijas prezidenta Ilvesa kundze Evelīna pirmo reizi runā par savu sānsoli

Jauns.lv

Igaunijas pirmajai lēdijai Evelīnai Ilvesai televīzijas tiešraidē nācies atbildēt par šīs vasaras sānsoli, kad viņa Tallinas kafejnīcā „Komeet” tika pieķerta skūpstāmies ar daudz jaunāko francūzi Vinsentu Arenagu. Ilvesas kundze savā atbildē neizplūda, vien noteica: „Dzīve turpinās”.

Igaunijas prezidenta Ilvesa kundze Evelīna pirmo r...

Igaunijas televīzijas rīta raidījumā „Tereversioon” otrdien, 25. novembrī, viesojās Igaunijas pirmā lēdija Evelīna Ilvesa. Raidījumā viņa gan nestāstīja par savu privāto dzīvi, bet gan piedalījās maizes cepšanas šovā un prezentēja savu nesen uzrakstīto pavārgrāmatu. Tomēr raidījuma vadītājs viņu izprovocēja atbildēt uz jautājumu par viņas šīs vasaras piedzīvojumiem, raksta Igaunijas plašsaziņas līdzekļi.

Raidījuma vadītājs Urmass Vaino vērsās pie pirmās lēdijas: „Es nevaru par to nepajautāt. Kā šīs vasaras notikumi mainījuši jūsu dzīvi.”

Pēc pauzes pirmā lēdija nedaudz trīcošā balsī atbildēja: „Dzīve turpinās, nezinu… es tagad to nevaru komentēt. Es koncentrējos uz lietām, ko pārzinu un māku, un viena no tām ir maize.”

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka augustā Igaunijā izvērtās pamatīgs seksa skandāls – 46 gadu vecā Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa kundze Evelīna kafejnīcā „Komeet” tika pieķerta skūpstāmies ar 28 gados veco Tallinā strādājošo reklāmistu, francūzi Vinsentu Aranegu. Pēc skandāla manāmi pasliktinājās Igaunijas pirmā pāra attiecības. Prezidentu Tomasu Hendriksu Ilvesu oficiālajās vizītēs un pieņemšanās vairs nepavadīja viņa kundze, kā tas bija iepriekš. Pēdējo mēnešu laikā abi sabiedrībā parādījušies tikai pāris reizes. Tomēr var jaust, ka vismaz oficiāli Ilvesu savstarpējās attiecības tiek „glābtas”. Piemēram, pagājušajā mēnesī Ilvesu pāris pirmo reizi parādījās kopā oficiālā ceremonijā – viņi Tallinā sagaidīja Turcijas prezidentu prezidentu Redžepu Tajipu Erdoganu.