foto: REUTERS/SCANPIX
Kokaīns, sātanisms un kodollādiņi: Medvedevs piedzīvo kārtējo histēriju
Krievijas eksprezidents Dmitrijs Medvedevs.
Pasaulē
2023. gada 20. oktobris, 15:23

Kokaīns, sātanisms un kodollādiņi: Medvedevs piedzīvo kārtējo histēriju

Jauns.lv

Krievijas Federācijas Drošības padomes priekšsēdētāja vietnieks Dmitrijs Medvedevs atkal izcēlies ar dīvainiem paziņojumiem, ka "pasaule turpina ripot dziļā bezdibenī", bet pie tā vainojamas ASV.

Šai tēmai Medvedevs veltījis atsevišķu publikāciju savā "Telegram" kanālā. Pēc viņa teiktā, "tiek pieņemti lēmumi, kas nepārprotami liecina ne tikai par neatgriezenisku to autoru mentālajiem traucējumiem, bet arī par sirdsapziņas palieku zaudēšanu".

Pēc viņa teiktā, šie lēmumi ir "zīmīgi un sekli, bet kliedz par visas sabiedrības slimību".

Pēc tam Medvedevs tomēr precizēja, par kādiem lēmumiem ir runa. Kremļa āksta histēriju izraisījušas vairākas ziņas, vēsta UNIAN.

"Baidens par "saprātīgu investīciju" nosauca naudu, kas jāiztērē citu cilvēku nāvei tālu no ASV. Runa ir par papildu ieroču iegādi par desmitiem miljardu Ukrainai un Izraēlai. Kijivas režīms pieņēma lēmumu par Ukrainas pareizticīgās baznīcas aizliegšanu, atdalot pareizticīgos no mātes baznīcas šūpuļa. Francijas iekšlietu ministrs, ne mirkli nešaubīdamies, nosoda slaveno futbolistu par amatiem Palestīnas atbalstam. Ziņas ir dažādas, bet tās liecina par Rietumu sabiedrības pašu audu paātrinātu pūšanu," paziņoja Medvedevs.

Ar to Medvedeva trakās konvulsijas nebeidzās. Viņš nolēma atsevišķi komentēt katru no trim ziņām un paskaidrot, kāpēc tās viņu tik ļoti iespaidojušas.

Pēc viņa teiktā, Baidena paziņojums ir "uz labā un ļaunā robežas". Viņš paziņoja, ka šī ziņa it kā demonstrē ASV valsts dzīves filozofiju gadsimtu gaitā.

Ukrainas pareizticīgās baznīcas aizlieguma Medvedevs veltījis vairāk uzmanības un teksta. Pēc viņa pārliecības, šis lēmums ir "netīrā politika, kas cieši iesaistīta kokaīna un sātanisma pasākumos", bet pie visa vainojams prezidents Volodimirs Zelenskis.

"Zelenskis taču nav tikai izdzimtenis bez dzimtas un cilts. Ne tikai mankurts, kas aizmirsis gan savu, gan svešu vēsturi. Viņš trīc varas iekārē klauns-Frankenšteins, kas radīts, lai mierinātu pasūtītājus un būtu gatavs atdot viņiem ne tikai savu ķermeni ķermeniskiem pārdzīvojumiem, bet arī vienkārši iznīcināt kristietību dzimtajā zemē," paziņoja Medvedevs.