foto: ekrānuzņēmums no video
"Tas ir strupceļš!" Feigins paziņo, ka pārtrauc leģendārās tiešraides par karu ar Arestoviču
Marks Feigins informē, ka lēmums nav pieņemts savstarpēja konflikta rezultātā. Tas esot abpusējs.
Pasaulē
2023. gada 18. augusts, 13:23

"Tas ir strupceļš!" Feigins paziņo, ka pārtrauc leģendārās tiešraides par karu ar Arestoviču

Jauns.lv

Runājot par Krievijas uzsāktā kara nospiedumiem informatīvajā telpā, šo pavisam noteikti varētu nosaukt par sava veida ēras beigām. Kopš iebrukuma teju katru dienu krievu jurists, Putina kritiķis Marks Feigins apsprieda militārā konflikta aktualitātes ar Ukrainas kādreizējo valsts amatpersonu, militāro speciālistu Oleksiju Arestoviču.

Taču vakardien, "Youtube" raidījumā "I grjanul Grem" Feigins, atbildot uz iesūtītajiem jautājumiem, skaidroja, kādēļ ir pieņemts lēmums vismaz uz kādu laiku neturpināt regulārās diskusijas ar Arestoviču.

"Es pats izlēmu, ka mans kanāls ir jāpārveido. Nu nevaram mēs tā turpināt. Cik ilgi - desmit gadus sēdēsim un tādā pašā formātā apspriedīsim karu? Tas ir strupceļš! Nu nevaram mēs darboties kā enerģētiķi - mierināt cilvēkus ar šādām sarunām. Tas vairs nav vajadzīgs," skaidroja Feigins.

Viņš arī piebilda, ka netaisās parazitēt uz tēmas par karu Ukrainā skatījumu un sekotāju dēļ.

"Nav vajadzīgi skatījumi un "like" - vajadzīgs rezultāts. Visam ir jāmainās un ja esmu tā izlēmis, tā arī būs," pauda Putina kritiķis.

Viņš arī piebilda, ka ar Artestoviču nav sastrīdējies, noliedzot šādas izskanējušās baumas. Lēmums esot bijis abpusējs.

Pilnu Feigina viedokli iespējams noklausīties šeit (no 45.53):

Jāpiebilst gan, ka kā Ukrainā, tā arī citviet attieksme pret Oleksiju Arestoviču pēdējā laikā ir pamainījusies.

Daudzi viņam pārmet pārlieku Ukrainas politikas kritizēšanu, īpaši nosodot viņa izteikumus, ka pret krieviem nevajadzētu demonstrēt tādu pat necilvēcību, kādu karā okupanti demonstrē pret Ukrainu.

Feigina "Youtube" kanālam ir 2,11 miljoni sekotāju. Regulāros raidījumus ar Arestoviču mēdza noskatīties tuvu miljonam lietotāju.