foto: Nikolay Vinokurov / Alamy/ Vida Press
Kādreizējais "liberālis" Medvedevs prasa beidzot pret Ukrainu pielietot "pavisam nehumānas metodes"
Dmitrijs Medvedevs
Pasaulē
2023. gada 17. jūlijs, 13:46

Kādreizējais "liberālis" Medvedevs prasa beidzot pret Ukrainu pielietot "pavisam nehumānas metodes"

Jauns.lv

“Viņi saprot tikai spēka valodu. Tikai personālas un pavisam nehumānas metodes,” savā “Telegram” kanālā met zibeņus kādreizējais “liberālis”, reaģējot uz notikušo sprādzienu uz Krimas tilta.

“Tādēļ vajag uzspridzināt viņu pašu un viņu radinieku mājas. Meklēt un likvidēt viņu līdzdalībniekus, atsakoties no pliekanās idejas rīkot viņu tiesas procesu. Bet galvenais — iznīcināt teroristisko veidojumu augstāko vadību, lai kādās šķirbās šie kukaiņi neslēptos.”

Pēdējā laikā kādreizējais “liberālis” Medvedevs, kurš kopš Krievijas invāzijas Ukrainā pie katras iespējas cenšas parādīt sevi par prezidentam Vladimiram Putinam visuzticamāko “kaujas vanagu”, aizvien histēriskāk prasa ne vien Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska, bet arī visas Ukrainas vadības nogalināšanu, vienlaikus draudot apkārtējiem ar kodolkaru.

Jauns.lv jau vēstīja, ka naktī uz pirmdienu pēc vairākiem sprādzieniem iegruvis vismaz viens Krimas tilta laidums, un satiksme pa tiltu pilnībā apturēta. Vietējie mediji ziņoja, ka sprādzienos nogalināts kāds tūristu pāris, viņu meita atrodas reanimācijā. Krievijas amatpersonas un propagandisti, kā ierasts, nekavējoties vainoja Ukrainu.

Krimas jeb tā dēvētais Kerčas tilts tika bojāts jau 2022.gada oktobrī, kad uz tā eksplodēja ar sprāgstvielām piekrauta kravas automašīna, sagraujot divus laidumus. Toreiz bojāts tika arī blakus esošais dzelzceļa tilts. Krievijas varasiestādes apgalvoja, ka tas bijis Ukrainas armijas uzbrukums, taču Kijiva to vismaz oficiāli noliegusi.

Pēc šī "terora akta", kā pa visu pasauli žēlojās Krievijas amatpersonas, pilnībā ignorējot tobrīd gandrīz 8 mēnešus pašu armijas pastrādātās zvērības Ukrainā, Krievija apzināti ilgstoši iznīcināja Ukrainas civilās infrastruktūras objektus, lai pēc iespējas vairāk iedzīvotāju ziemā paliktu bez apkures un elektrības. Šie apzinātie masveida raķešu un dronu uzbrukumi civiliedzīvotājiem izraisīja lielu prieku Krievijas propagandistos un "patriotiskajā" publikā.

Kara 8. mēnesis: dzīve okupantu izpostītajā Ukrainas pilsētā Zaporižjā 2022. gada oktobrī

gallery icon

Nolaupītā bērnība: kā Ukrainas bērni cenšas izdzīvot Krievijas nežēlīgajā karā

gallery icon

Kijiva slīgst pustumsā: krievu okupanti izpostījuši Ukrainas spēkstacijas. 2022. gada oktobris

Kijiva slīgst pustumsā: krievu okupanti izpostījuši Ukrainas spēkstacijas. 2022. gada oktobris.

gallery icon