foto: ekrānuzņēmums no video
"Jūs ļoti drīz to nožēlosiet" - Ukrainas izlūkošanas pārvaldes priekšnieks ierakstījis uzrunu pēc Krievijas raķešu uzbrukuma
Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes priekšnieks, ģenerālmajors Kirils Budanovs.
Pasaulē
2023. gada 29. maijs, 20:16

"Jūs ļoti drīz to nožēlosiet" - Ukrainas izlūkošanas pārvaldes priekšnieks ierakstījis uzrunu pēc Krievijas raķešu uzbrukuma

Jauns.lv

Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes priekšnieks, ģenerālmajors Kirils Budanovs paziņojis, ka Krievijas teroristiskās rīcības mēģinājums kārtējo reizi cietis sakāvi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņš nācis klajā ar uzrunu pēc Krievijas mēģinājuma šopēcpusdien uzbrukt Ukrainas valstij ar ballistiskajām raķetēm, teikts Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes "Telegram" kanālā, vēsta UNIAN.

"Visi tie, kas Krievijā līdz šim ir ticējuši, tic vai varbūt sapņo par to, ka spēs iebiedēt Ukrainu, es gribu jūs sarūgtināt. Tā nebūs: visi gan atradās, gan atrodas savās darba vietās un turpina darīt savu darbu," paziņoja Ukrainas militārā izlūkdienesta vadītājs.

Budanovs uzsvēra, ka Krievijas iedzīvotāji ļoti drīz nožēlos šo uzbrukumu. Atbildi no Ukrainas "drīz visi redzēs".

"Visi tie, kas mēģināja mūs iebiedēt, sapņojot, ka tas dos kādu efektu, jūs to ļoti drīz nožēlosiet. Mūsu atbilde nekavēsies. Drīz visi redzēs," rezumēja Budanovs.

Jau vēstīts, Krievijas karaspēks naktī uz pirmdienu raidījis uz Kijivu dronus un spārnotās raķetes, un Ukrainas pretgaisa aizsardzība notriekusi vairāk nekā 40 mērķus, paziņojusi Kijivas pilsētas kara administrācija.

"Bija pagājušas tikai 18 stundas kopš vislielākā dronu uzbrukuma Kijivai, kad ienaidnieks atkal uzbruka galvaspilsētai," platformā "Telegram" vēsta administrācijas preses dienests, piebilstot, ka "tas bija jau piecpadsmitais gaisa uzbrukums [Kijivai] kopš maija sākuma!"

Pēc preses dienesta sniegtās informācijas, vienlaikus ar Irānā ražoto trieciendronu "Shahed" uzbrukumu Krievijas bumbvedēji "Tu-95" no Kaspijas jūras rajona palaiduši spārnotās raķetes.

"Mūsu pretgaisa aizsardzības spēki atklāja un iznīcināja vairāk nekā 40 gaisa mērķus," norāda preses dienests.

Tas vēsta, ka, krītot atlūzām, Kijivā bojāts dzīvojamā nama jumts, taču nav ziņu, ka būtu cietuši cilvēki.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās