Pasaulē
2021. gada 25. oktobris, 10:32

Mūžībā devies “Friends” aktieris Džeimss Tailers

Jauns.lv

59 gadu vecumā mūžībā aizsaukts aktieris Džeimss Maikls Tailers, kurš populārajā komēdijšovā “Friends” attēloja baristu Gunteru, vēsta “The Guardian”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tailers intervijā “NBC” šī gada jūnijā atklāja, ka cīnās ar prostatas vēzi ceturtajā stadijā, kas viņam tika diagnosticēts 2018. gadā.

“Pasaule viņu pazina kā Gunteru. Bet Maikla tuvinieki viņu zināja kā aktieri, mūziķi, aktīvu informētāju par vēzi un mīlošu vīru,” ziņojumā pauda viņa ģimene. “Maikls mīlēja mūziku, ar prieku atbalstīja savu mīļāko amerikāņu futbola komandu un nereti devās jautros, neplānotos piedzīvojumos. Ja kaut vienu reizi satiki viņu, tev bija jauns draugs uz mūžu.”

Viņa kolēģes no seriāla "Friends" pieminēja aktieri savos soctīklos.

""Friends" nebūtu bijis tāds pats bez tevis. Paldies par smiekliem, ko tu ienesi mūsu dzīvēs. Mēs pēc tevis ilgosimies," rakstīja Dženifera Anistone, kura seriālā spēlēja Reičelu. 

Arī Monikas lomas atveidotāja Kortnija Koksa savā "Instagram" novēlēja Taileram vieglas smiltis, uzsverot viņa neizmērojamo pateicību, ko viņš sniedza citiem.

Aktieris, kopš savas diagnozes uzzināšanas, ļoti aktīvi aicināja citus vīriešus savlaicīgi doties uz prostatas vēža pārbaudēm. 

"Gribot palīdzēt pēc iespējas lielākam skaitam cilvēku, viņš drosmīgi dalījās ar savu pieredzi," sacīja viņa menedžeris. 

Džeimss Tailers bija pazīstams kā viens no populārā komēdijšova  "Friends" (1994-2004) aktieriem, kurš visas desmit sezonas attēloja kafejnīcas "Central Perk" baristu un menedžeri Gunteru, kurš bija neglābjami iemīlējies Dženiferas Anistones tēlā Reičelā.

Aktieris tika pieņemts Guntera lomai, pateicoties savai darba pieredzei kafejnīcā, un palika šovā visas desmit sezonas, kopumā ekrānos parādoties 150 sērijās. 

Seriāls “Draugi”

gallery icon
43

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās