Pasaulē
2021. gada 15. oktobris, 06:44

Meteorīts piezemējies gultā blakus kanādietei, kamēr viņa gulējusi saldā miegā

Jauns.lv

Pavisam neparastu pieredzi piedzīvojusi Kanādā, Britu Kolumbijā, dzīvojošā Rūta Hamiltona. Viņa gulējusi saldā miegā, kad viņas gultā piezemējies meteorīts.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Es pielecu uzreiz augšā, ieslēdzu gaismu. Es nevarēju saprast, kas, pie velna, ir noticis,"  vietējam medijam "The Golden Star" norāda Hamiltona.

Viņa gulējusi, kad izdzirdējusi troksni un gultā sajutusi triecienu. Sieviete arī jutusi, ka viņas sejā ietriecas gruveši.

Pēc tam viņa paskatījusies apkārt un atradusi nelielu klints gabalu vien pāris centimetrus no vietas, kur bija viņas galva. 

Kā viņa norāda "The Independent", zvanījusi atbildīgajiem dienestiem, lai noskaidrotu, kas tie ir par spridzināšanas darbiem tuvumā, bet uzzinājusi, ka tādu nav.

Kanādas Rietumu universitātes eksperti apstiprinājuši, ka viņas gultā piezemējies meteorīts. Pētījumu dati liecina, ka meteorīti ir mazo planētu šķembas, kas veidojas to sadursmēs un var nokrist uz Zemes.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Meteorīts izkritis cauri Hamiltonas mājas jumtam. Viņa cer, ka viņas apdrošināšana apmaksās jumta remontu, un šis incidents viņai ļāvis novērtēt dzīvību. "Dzīvība var pazust jebkurā brīdī, pat ja jūs domājat, ka esat drošībā savā gultā," norāda Hamiltona.

Tēmas