Pasaulē
2021. gada 2. septembris, 06:40

VIDEO: laika ziņu suns Vētra iztraucē tiešo ēteru un sasmīdina skatītājus

Jauns.lv

Kanādas laika ziņu skatītājiem sanācis novērot kuriozu laika prognozi. Vadītāja izsalkušais suns Vētra (angliski - Storm) iztraucējis sava saimnieka Antonija Farnela vadīto tiešraidi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Saimnieks spējis noturēt nopietnu seju, turpinot lasīt laika prognozi, un  beigās pasakot, ka Vētrai jau pavisam drīz būs vakariņu laiks.

Zeltainais pūdelis ir jau kļuvis par teju daļu no televīzijas ziņu komandas, un šī nav pirmā reize, kad viņš ir parādījies tiešajā ēterā. Vētra kļuva slavens 2012. gadā, kad viņš novērsa ziņu diktora uzmanību, negaidīti parādoties ekrānā.

“Es gatavoju laika prognozi un domāju, ka Vētra ir turpat zem mana galda. Dažas minūtes vēlāk es uzmetu aci uz televīzijas monitoru un pamanīju, ka Vētra tiešajā ēterā ir izbāzis savu galvu virs ziņu galda tieši blakus diktoram” par kuriozu stāstīja Farnels. “Par laimi tas notika pozitīvas ziņas laikā. Šis klips kļuva virāls, par to runāja daudzos ziņu un sarunu šovos ASV, Austrālijā un par Japānā.”

Arī 2013. gadā Vētra, neviena nemanīts, ielavījās kadrā tiešajā ēterā un nogūlās tieši saulrietā, sasmīdinot televīzijas darbiniekus. 

Laika ziņu moderators Farnels atzina, ka vārdu Vētra viņš izvēlējies, jo tā nobalsojis vairākums viņa sekotāju internetā. Turklāt suns nereti tiek ņemts līdzi uz darbu.

“Ir daudz vieglāk strādāt garās darba stundas, zinot, ka mans mīlulis ir priecīgs un ar mani. Viņš man vienmēr var iedot nelielu pauzi, pat ja tas ir tikai lai ātri izvestu viņu svaigā gaisā vai dažas minūtes ar viņu paspēlētos,” stāsta saimnieks.

Fernels atzinis, ka dienās, kad abi ir darbā, Vētra uzvedas patstāvīgi un jau ir izveidojis savu rutīnu, apstaigājot visus ziņu redakcijas darbiniekus un prasot tiem kārumus.

Tomēr viņš atzinis, ka tam ir savs negatīvais aspekts. Kolēģiem tik ļoti viņu patīk uzcienāt, ka Vētra nedaudz pieņēmies svarā.

Mīlulim ir arī pašam savi sociālo tīklu profili, kur viņam seko vairāk nekā 5 tūkstoši suņu mīļu. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās