foto: Instagram @auntdai
"Šis nav tik labs" - Monreālas ķīniešu restorāns kļūst populārs ar savu neticami godīgo ēdienkarti
Pasaulē
2021. gada 23. janvāris, 05:37

"Šis nav tik labs" - Monreālas ķīniešu restorāns kļūst populārs ar savu neticami godīgo ēdienkarti

Jauns.lv

Kāds Monreālas ķīniešu virtuves restorāns izpelnījies lielu popularitāti ar savu ēdienkarti, kurā piedāvājumu klāsts tiek papildus aprakstīts ar īpašnieka komentāriem, ziņo "Independent".

Restorāna "Cuisine AuntDai" neparasto "odziņu" pamanījusi tās apmeklētāja Kima Belaira, kura īpašnieka komentārus publicējusi mikroblogošanas vietnē "Twitter". 

Viņa raksta: ""Aunt Dai" ir mans mīļākais ķīniešu restorāns Monreālā, bet vislielākā bauda ir ēdienkarte, kas papildināta ar īpaši godīgiem īpašnieka komentāriem". 

Piemēram, liellopa gaļas ēdienu viņš komentē šādi: "Salīdzinot ar mūsu vistu, šis nav tik labs. Jebkurā gadījumā es neesmu liels Ziemeļamerikas ķīniešu ēdiena cienītājs, tā ir jūsu izvēle". 

Tikmēr par kādu citu ēdienu viņš teic: "Kad es biju Ķīnā, es vienmēr pasūtīju šo ēdienu. Tas ir tik populārs, ka Ķīnā tam ir vairākas versijas. Kopš man ir augstas prasības šim ēdienam, godīgi sakot, es neesmu liels mūsu restorāna versijas cienītājs. Bet nepārprotiet mani, arī šis ēdiens mūsu restorānā ir gards".

Savukārt kādu karija ēdienu restorāna īpašnieks raksturojis šādi: "Tam ir karija garša, bet nesagaidiet to pārāk gardu. Tā ir droša izvēle un padarīs jūs laimīgu". 

Sievietes ieraksts izpelnījies lielu popularitāti - vairāk nekā 11 000 "Twitter" lietotāju dalījušies ar to, tāpat ieraksts raisījis plašu diskusiju. Tas pozitīvi ietekmējis arī restorāna apmeklētību. 

Restorāna īpašnieks Feigangs Fei personīgi pateicies Kimai par negaidīto publicitāti. 

"Visa ideja ir ļaut zināt cilvēkiem, ko viņi pasūta. Restorāns vēlas būt ļoti godīgs un patiess pret saviem klientiem. Mēs negribam, lai ļaudis sagaida lielas cerības un tad piedzīvo vilšanos. Mēs  neesam pats labākais restorāns, bet cenšamies apmierināt savus klientus,"  "Today" norādīja restorāna īpašnieks.