foto: REUTERS/SCANPIX
Kas bija šī slepenā poga, kas četrus gadus stāvēja uz Trampa galda? Ļaudis pārsteidz patiesība
Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps.
Pasaulē
2021. gada 22. janvāris, 19:22

Kas bija šī slepenā poga, kas četrus gadus stāvēja uz Trampa galda? Ļaudis pārsteidz patiesība

Jauns.lv

Jaunais ASV prezidents Džo Baidens Ovālajā kabinetā noņēmis sava priekšgājēja Donalda Trampa slepeno diētiskās kolas pogu, ziņo "Independent".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Fotogrāfijās, kas uzņemtas Baidena pirmajā darba nedēļā, redzams, ka uz galda vairs nestāv slepenā poga.

foto: AFP/Scanpix
ASV prezidents Džo Baidens noņēmis no galda slepeno pogu.

Daudzus amerikāņus sasmīdinājis fakts, ka tikai tagad viņi ir uzzinājuši, ka Trampa kungam bijusi šāda slepenā poga, ar kuras palīdzību viņš jebkurā brīdī varēja pasūtīt sev atspirdzinošo dzērienu. 

Bijušais Baltā nama palīgs Kriss Sims pogu gan jau bija pieminējis savā 2019. gadā izdotajā grāmatā "Team of Vipers".

Viņš aprakstīja kādu situāciju, kad Tramps bija nospiedis pogu viesu klātbūtnē, liekot domāt, ka poga saistīta ar valsts kodolieroču arsenālu.

"Viesi skatījās viens uz otru paceltām uzacīm. Pēc īsa brīža telpā ienāca apkalpotājs, nesot uz sudraba paplātes glāzē ielietu diētisko kolu. Tramps izplūda smieklos," rakstīja Sims. 

Arī mikroblogošanas vietnē "Twitter"  galvenais "Times Radio"politisko ziņu apskatnieks Toms Ņūtons Danns raksta: "Kad 2019. gadā intervēju Donaldu Trampu, mūs fascinēja, ko izdarīja šī mazā sarkanā poga. Tramps to nospieda, tad apkalpotājs uz sudraba paplātes ienesa diētisko kolu. Tagad pogas vairs nav".

Iepriekš jau "New York Times" rakstīja, ka Tramps ir liels saldināto dzērienu cienītājs, tos lieto katru dienu. Jāteic, ka arī bijušais ASV prezidents Bils Klintons bieži tika redzēts ar kolas budžu rokās. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās