foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Šausmu trilleris Anglijā: notikušais kļūst arvien neskaidrāks
Par aizdomīgām darbībām piemājas rajonā ziņojuši Džemma un Deivids Grīnveji, kuri nodarbojas ar šķirnes suņu audzēšanu un vada suņu salonu.
2020. gada 15. maijs, 16:27

Šausmu trilleris Anglijā: notikušais kļūst arvien neskaidrāks

Jauns.lv

Anglijas policija aktīvi strādā, lai identificētu sievieti, kuras sadalītais ķermenis atrasts divos čemodānos. Slepkavības izmeklēšana notiek jau trešo dienu, vēsta "Daily Mail".

Šausminošais atradums uziets Glosteršīrā otrdienas vakarā. Detektīviem dotas papildus 36 stundas, lai nopratinātu aptuveni 30 gadus vecu vīrieti no Volverhamptonas un viņa aptuveni 20 gadus veco draudzeni no Birmingemas, kas arestēti aizdomās par slepkavību.

Džemma un Deivids Grīnveji, kuri nodarbojas ar šķirnes suņu audzēšanu un vada suņu salonu, sacēluši trauksmi pēc tam, kad pamanījuši aizdomīgu vīrieti ar kravas automašīnu iebraucam pagalmā netālu no viņu mājām.

Iepriekš medijos izskanēja ziņas par kādu policistu, kurš, iespējams, atradis cilvēka līķi koferī, ko kāds pāris nesis pāri Anglijas – Velsas robežai. Tika ziņots, ka otrdien naktī aizdomās par slepkavību arestēti divi cilvēki.

Saistībā ar notiekošo izmeklēšanu slēgti tuvējie ceļi, notikuma vietā strādā liels skaits policistu un izmeklētāju, uzceltas vairākas teltis. Norobežota liela daļa teritorijas. "Mēs vēlamies pateikties vietējiem iedzīvotājiem par pacietību šajā laikā," sacīja policijas pārstāvis.

"Kad šorīt izgāju no mājas, teltis tur nebija, bet tās bija parādījušās, kad atgriezos. Nezinu, kas notiek, bet saka, ka es nedrīkstu stagāt pa ceļu. Esot atrasts līķis un policija sacīja, ka ceļš būs slēgts visu dienu," stāstījis kāds vietējais iedzīvotājs.

"Šī incidenta raksturs ir ļoti satraucošs un mēs strādājam visu laiku, lai pilnībā saprastu, kas ir noticis. Kāda cilvēka dzīvība ir zaudēta, un mūsu prioritāte ir identificēt upuri un sniegt atbildes viņas ģimenei.

Apkārtējā teritorija ir pārmeklēta, lai savāktu pierādījumus. Pretēji plašsaziņu līdzekļos sniegtajām ziņām, veicot izmeklēšanu, nav atrastas nekādas mirstīgās atliekas.

Mūsu militārās noziedzības izmeklēšanas grupa strādā sadarbībā ar vietējo policijas komandu, lai veiktu papildus izmeklēšanu," sacīja vecākais izmeklētājs Džons Tērners.

Tēmas