foto: Artyom Geodakyan/TASS
"Tas par Žirinovski!" Maskavas centrā uzbrukts Ksenijai Sobčakai
Ksenija Sobčaka.
Pasaulē
2018. gada 4. marts, 17:41

"Tas par Žirinovski!" Maskavas centrā uzbrukts Ksenijai Sobčakai

Jauns.lv

Krievijas prezidenta amata kandidāte Ksenija Sobčaka, kurai šī nedēļa televīzijas debatēs pagāja visai smagi, paziņojusi, ka viņai uzbrukts Maskavas centrā. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Incidents noticis vietā, kur notika politiķa Mihaila Gorbačova dzimšanas dienai veltīts pasākums.

"Man tikko uzbruka cilvēks. Pagrūda, es nokritu, aplēja mani ar kaut ko, kliedzot "tas par žirinovski." Izsaucu miliciju," raksta Sobčaka. 

Aģentūra "RIA Novosti" ziņo, ka apsardze aizturēja uzbrucēju. Tiek apgalvots, ka tas ir vīrietis vārdā Alans Dzucevs, Maskavas pilsētas domes deputāta Alekseja Šapošņikova palīgs. 

Tik dažādā žurnāliste un politiķe Ksenija Sobčaka

Tik dažādā žurnāliste un politiķe Ksenija Sobčaka

gallery icon
79

Notikuma vietā ieradās advokāti, bet policisti uzbrucēju nogādāja iecirknī protokola noformēšanai un paskaidrojumu pieņemšanai. 

Jāatgādina, ka šonedēļ Sobčaka televīzijas debašu laikā telekanālā "Rossija-1" vairs nav varējusi izturēt odiozā politiķa Vladimira Žirinovska aizvainojošo muldēšanu, tāpēc bijusi spiesta aizvainojumu birumu apturēt, iešļācot viņam sejā ūdeni. 

Strīds abu vidū sākās cita kandidāta Sergeja Baburina uzstāšanās laikā. Žirinovskis pārtrauca Baburinu, lai gan laiks izteikties bija atvēlēts tieši viņam, savukārt Sobčaka aicināja viņu saglabāt mieru, pēc kā politiķis nodēvēja viņu par "muļķi". 

"Nevajag šurp vest tirgus meičas no ielas. Visus šos netīrumus. "Dom-2" - tur ir izvirtība. Lai viņa aizveras," sacīja Žirinovskis, uz ko Sobčaka atbildēja, ka šī televīzijas projekta (viņa kādreiz to vadīja) dalībnieki uzvedas pieklājīgāk nekā viņš. 

Žirinovskis turpināja apvainot Sobčaku, tostarp nodēvējot arī par prostitūtu, kā rezultātā žurnāliste un nu jau arī politiķe viņam sejā iegāza ūdeni. 

"Uzvedieties pieklājīgi. Es izmantoju jūsu paša metodes,' viņa sacīja, pēc kā necenzēta leksika no Žirinovska mutes sāka birt kā no pārpilnības raga. 


 
 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās