foto: ekrānuzņēmums no video
Ejot mājās no naktskluba, nepilngadīgu meiteni Londonā stundas laikā izvaro trīs reizes
Videonovērošanas kameru uzņēmums ar otro aizdomās turamo.
Pasaulē
2017. gada 13. oktobris, 23:20

Ejot mājās no naktskluba, nepilngadīgu meiteni Londonā stundas laikā izvaro trīs reizes

Jauns.lv

17 gadus veca londoniete piedzīvojusi prātam neaptveramu murgu, jo naktī no 29. uz 30. septembri, atgriežoties mājās no naktskluba, viņa nepilnas stundas laikā tika izvarota trīs reizes.

Īsi pirms 29. septembra pusnakts Austrumlondonā meitene bija devusies prom no saviem draugiem uz mājām Centrāllondonā.

Kā vēsta šodien publicētā Londonas policijas preses relīze, pirmais seksuāla rakstura uzbrukums noticis 23.55. Šajā vietā tika atrasta daļa viņas saplēsto drēbju. Kā rāda novēršanas kameru ieraksti, pusaudze tika vilkta pāri kādai ielai.

Neilgi pēc pusnakts novērošanas kamera blakus ielā fiksējusi kādu vīrieti ar riteni, kurš devās pakaļ skolniecei, kura tikko pārcietusi pirmo izvarošanu turpināja ceļu mājup. Šis vīrietis un meitene novērošanas kamerās redzams vairākas reizes un pēdējos skatos redzamas arī 17 gadus vecās skolnieces saplēstās drēbes.

foto: ekrānuzņēmums no video
Videonovērošanas kameru uzņēmums ar otro aizdomās turamo.

Trešais seksuālais uzbrukums noticis 00:45. Pēc izmeklētāju domām, šajā varētu būt piedalījušies divi vai pat trīs dzimumtieksmes apmierināt griboši vīrieši. Policijas rīcībā ir video, kurā viens no aizdomās turamajiem vīriešiem aizvelk nepilngadīgo meiteni aiz divām automašīnām, kur, iespējams, notiek izvarošana.

Dažas minūtes pēc trešā uzbrukuma garāmgājēji pamanījuši zemē gulošo meiteni un izsauca ātro palīdzību un policiju.

Kā preses relīzē raksta Londonas policijas izmeklētāja Suzanna Džordana, šis šausminošs un vājprātīgs gadījums, kad jauna sieviete nevar nokļūt mājās un viņai uzbrūk. Izmeklētāja ziņo, ka vismaz divos no trim gadījumiem ir bijušas nopietnas izvarošanas, tāpēc policija sola darīt visu, lai šie seksuālie noziedzniei tiktu atrasti un sodīti.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, pusaudze, iespējams, esot bijusi sazāļota.

Londonas mērs Sadiks Kāns iepriekš paziņojuis, ka Anglijas galvaspilsēta ir viena no drošākajām pilsētām pasaulē. Pēc šī gadījuma daudzi prasa mēra paskaidrojumus.

Šis nav vienīgais šāda rakstura atgadījums Londonas apkārtnē pēdējos mēnešos, jo jūlijā Birmingemā (Londonas priekšpilsētā) divi dažādi vīrieši esot izvarojuši 14 gadus vecu meiteni.

Tēmas