foto: AFP
Policija sagūstījusi trešo vīrieti, kuru tur aizdomās par Londonas metro spridzināšanu
2017. gada 20. septembris, 08:12

Policija sagūstījusi trešo vīrieti, kuru tur aizdomās par Londonas metro spridzināšanu

Kasjauns.lv/LETA

Lielbritānijas policija otrdien aizturēja trešo aizdomās turēto saistībā ar piektdien Londonas metro notikušo sprādzienu, kurā ievainoti 30 cilvēki un kas klasificēts kā terorakts.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

25 gadus veco vīrieti aizturēja pretterorisma policijas darbinieki Velsas pilsētā Ņūportā, paziņoja Londonas policija.

"Pēc aizturēšanas tiek veikta kratīšana adresē Ņūportā," piebilda policija.

Pārsongrīnas metro stacijā Londonā nograndis sprādziens

Lielbritānijas policija izmeklē incidentu Londonas metro, un mediji ziņo, ka, iespējams, noticis sprādziens. Pārsonsgrīnā ieradušies policisti un ātrās palīdzības mašīnas, ...

gallery icon
55

Jau ziņots, ka Londonas metro Pārsonsgrīnas stacijā piektdien rīta sastrēgumstundas laikā notika paštaisīta spridzekļa eksplozija metro vagonā, kurā cietuši vismaz 30 cilvēki.

Atbildību par sprādzienu uzņēmies teroristu grupējums "Islāma valsts", apgalvojot, ka to sarīkojusi ar šo grupējumu saistīta vienība.

Sestdien saistībā ar šo teroraktu tika aizturēti divi vīrieši Anglijā – 18 gadus vecs vīrietis Duvras prāmju terminālī un 21 gadu vecs vīrietis Londonas rietumu rajonā Haunslovā. Jaunā aizturēšana Velsā nozīmē, ka policija paplašinājusi izmeklēšanu.

Policija turpina kratīšanu komerciālā īpašumā Haunslovā un divās adresēs Sarijas grāfistē Anglijas dienvidaustrumos.

Premjerministre Terēza Meja pēc sprādziena paziņoja, ka par svarīgāko objektu, tostarp kodolobjektu, apsardzību gādās armija, lai atslogotu policijas spēkus. Šiem uzdevumiem norīkoti 1000 karavīru.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās