foto: AFP
Brižita Makrona pirmajā intervijā atklāj, ka aizvien jūtas vainīga savu bērnu priekšā
Francijas pirmā lēdija Brižita Makrona.
Pasaulē
2017. gada 28. augusts, 12:20

Brižita Makrona pirmajā intervijā atklāj, ka aizvien jūtas vainīga savu bērnu priekšā

Kasjauns.lv

Populārais žurnāls "Elle" Francijā piedzīvojis pēdējās desmitgades rekordu pārdošanas ziņā. Iemesls - pirmā intervija ar jaunievēlētā Francijas prezidenta Emanuela Makrona kundzi Brižitu Makronu. 

Melānija Trampa, Brižita Makrona un Ivanka Trampa Hamburgā

Melānija Trampa, Brižita Makrona un Ivanka Trampa Hamburgā

gallery icon

Kā vēstī franču prese, pārdošanas rekords jau ir sasniegts, taču šī numura popularitāte aizvien uzņem apgriezienus. 

Žurnālā publicēta 10 lappušu gara intervija ar 64 gadus veco Francijas pirmo lēdiju. Pārdošanā šis numurs ir no 18. augusta. Kopš šī brīža francūži un citvalstu interesenti pamanījās nopirkt 530 tūkstošus eksemplāru. Īstu gruzdēšanu šī saruna izraisīja arī sociālajos tīklos. 

Intervijā Makrona savas attiecības ar 25 gadus jaunāko Emanuelo Makronu nodēvējusi par "ļoti vienkāršām". Pirmā lēdija arī atklāja, ka ģimenē viņiem ir aktuāls joks "jaunība ir viņa vienīgais trūkums". 

Emanuels Makrons un viņa sieva Brižita prezidenta kampaņā un sadzīvē

Francijas prezidenta amata kandidāts Makrons (39) un viņa sieva, par pašu 24 gadus vecākā Brižita. Abi samīlējās, kad Makrons bija ...

gallery icon

Savukārt runājot par pārcelšanos uz Elizejas pili, Makrona noteica: "Esmu pieradusi, ka dzīve ar Emanuelu vienmēr ir neparasta. Es vienmēr uzdodu jautājumu, kāds būs mūsu nākamais piedzīvojums. Un tā tas ilgst jau 20 gadus."

Bijusī Makrona skolotāja un tagadējā dzīvesbiedre žurnālistiem arī atklāja, ka ļoti smagi pārdzīvoja šķiršanos no sava pirmā vīra un aizvien jūtas vainīga savu bērnu priekšā, tomēr uzskata, ka rīkojās pareizi: "Ja es neizdarītu šo izvēli, būtu pazaudējusi visu dzīvi."

"Uzskatu, ka 21. gadsimts būs sieviešu gadsimts, jo tieši sievietes var piedāvāt šai pasaulei pareizos risinājumus," sacīja Francijas pirmā lēdija. 

Francijas pirmās lēdijas Brižitas Makronas elegantais stils

gallery icon