Dots starts 2023. gada motocikla konkursam

Šodien, 20.aprīlī tirdzniecības centra “Mols” telpās tika dots starts konkursam “Latvijas Gada motocikls 2023”, kurš notiek jau astoto motosezonu.

gallery icon
Vīru pasaule
2023. gada 20. aprīlis, 15:46

Dots starts gada motocikla konkursam

Jauns.lv

Šodien, 20.aprīlī tirdzniecības centra “Mols” telpās tika dots starts konkursam “Latvijas Gada motocikls 2023”, kurš notiek jau astoto motosezonu.

Pasākuma starta šāvienu deva žūrija, kura sastāv no motoekspertiem, benzīngalvām un motopersonībām.

Pauls Timrots no raidījuma “Zebra” iezīmēja, ka šajā reizē izteikta pilsētas motociklu plejāde, ar kuriem var “izgāzt” urbānajā vidē.

1.Motoskolas instruktors un motokluba “Free Hawks” prezidents Uģis Spēlmanis kasīja bārdu un mēģināja nominantos saskatīt kaut ko līdzīgu tālbraucēju smagsvaram. Šoreiz, laikam, vairāk tikai bezceļam un ielai.

Tehnisko ekspertu plejādi iezīmēja konkursa “Latvijas Gada motocikls 2023” tehniskais direktors un nu jau oficiālais CSDD darbinieks Oskars Irbītis ar kolēģiem Albertu Krūmiņu un Tālu Meķi.

DBS skolas instruktors un azartisks motobraucējs Jānis Vanks šosezon ierūcina čoperklases motociklu, kas viņam ir jauna pieredze.

Kopumā konkursā piedalās 24 motovienības ar dažādu pielietojuma nozīmi.

Norises laiks no 20.aprīļa līdz 29. jūnijam, kad t/c “Mols” notiks svinīgā apbalvošana. Šeit iespējams sekot līdzi notikumiem un veikt balsojumu no 1. maija.

Lai apzinātu un veicinātu Latvijas motopasaules aktivitātes, informētu klientus un pievērstu uzmanību motociklam kā transporta, atpūtas, sporta un izklaides objektam, tiek rīkots pasākums „Latvijas Gada Motocikls 2023".