Par "Rīgas Zeļļi" atbalstītāju kļūst "Domina Shopping"
foto: Publicitātes foto
Basketbols

Par "Rīgas Zeļļi" atbalstītāju kļūst "Domina Shopping"

Sadarbības projekts

Jaunās sezonas priekšvakarā "Rīgas Zeļļi" veikuši nozīmīgu papildinājumu, jo par jaunāko kluba sadarbības partneri kļuvis tirdzniecības centrs "Domina Shopping"!

Par "Rīgas Zeļļi" atbalstītāju kļūst "Domina Shopp...

"Domina Shopping" ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā, piedāvājot plašu veikalu un pakalpojumu klāstu, kas apmierina gan ikdienas vajadzības, gan īpašas prasības. Tirdzniecības centrs lepojas ar vienu no plašākajiem sporta preču veikalu piedāvājumiem Rīgā, kur ikviens aktīvā dzīvesveida piekritējs varēs atrast nepieciešamo gan sportam, gan aktīvai atpūtai. Centrā ir vairāk nekā 170 veikali, kafejnīcas un pakalpojumu centri, Baltijā lielākais iekštelpu atpūtas parks, kā arī apmeklētāju ērtībām pieejama plaša bezmaksas daudzstāvu autostāvvieta.

"Patīkamais satraukums pirms sezonas sākuma tikai pieaug, jo oficiāli Zeļļu pulkā varam sveikt mūsu jaunāko partneri "Domina Shopping"!" prieku neslēpa kluba prezidents Edgars Buļs. "Domina iepirkšanās centrs liekus komentārus neprasa, jo jau daudzus gadus šī ir viena no iemīļotākajām tirdzniecības vietām ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim. Svarīgi, ka mūsu vērtības sakrīt, jo arī Domina ir ļoti sportisks un ģimenisks zīmols. Gan "Rīgas Zeļļi" mājas spēlēs, gan arī "Domina Shopping" centrā ir padomāts, lai interesanti būtu visiem, neatkarīgi no dzimuma un vecuma."

"Aktīvs dzīvesveids un kopīga laika pavadīšana sportojot nešaubīgi sniedz būtisku ieguldījumu sabiedrības kopējās veselības stiprināšanā, bet tikpat svarīgi, kā sportot un būt aktīviem, ir arī atbalstīt savus sportistus. Tieši sportisti iedvesmo ikvienu kustību priekam. Tāpēc Dominā pieejams ne tikai plašākais sporta preču veikalu klāsts, bet mēs arī mērķtiecīgi un ilgstoši atbalstām dažādus sporta un aktīvās atpūtas pasākumus. Mums ir patiess prieks pievienoties "Rīgas Zeļļi" atbalstītāju saimei! Esam lepni kļūt par daļu no šīs vērienīgās sporta kustības," saka t/c "Domina Shopping" direktore Dina Bunce.

Jau šajā sestdienā plkst. 18:30 "Rīgas Zeļļi" uzsāks jauno Latvijas-Igaunijas līgas sezonu. Zeļļi "Arēna Rīga" rīko "Basketbola ballīte VIII" un pirmajā mačā tiksies ar nesamierināmo pretinieci "VEF Rīga". Skatītāji pieredzēs ne tikai jaudīgu basketbolu, bet arī dažādas aktivitātes un pārsteigumus. Biļetes pieejamas "Rīgas Zeļļi" mobilajā lietotnē un Passportix.eu.

INFORMĀCIJU SAGATAVOJA "RĪGAS ZEĻĻI"