FOTO: Latvijā prezentē pilnīgi jauno Hyundai Santa Fe
foto: Publicitātes foto

FOTO: Latvijā prezentē pilnīgi jauno Hyundai Santa Fe

Sadarbības projekts

Ceturtdien, 19. septembrī, Mežaparka paviljonā Hyundai oficiālais pārstāvis SKANDI MOTORS pirmo reizi Latvijā prezentēja jaunās paaudzes Hyundai Santa Fe un Tucson modeļus.

Pasākums, kas notika elegantajā Mežaparka paviljonā, piesaistīja auto entuziastus, mediju pārstāvjus un industrijas ekspertus, kuri vienisprātis atzina, ka jaunie Hyundai Santa Fe un Tucson modeļi ne tikai pārsteidz ar savu atšķirīgo izskatu un uzlaboto veiktspēju, bet arī piesaistīs skatienus un liks atskatīties pat prasīgākajiem. 

Jaunais Hyundai Santa Fe piedāvā ievērojamus uzlabojumus, izceļoties gan ar dizainu, gan premium funkcijām. Tas ir pieejams pilna hibrīda vai uzlādējama Plug-in hibrīda versijās. Tā H-formas LED lukturi un robustais dizains radikāli atšķiras no iepriekšējās paaudzes Santa Fe, savukārt HTRAC pilnpiedziņas sistēma un uzlabota stabilitātes kontrole nodrošina nevainojamu veiktspēju.
Premium funkcijās ietverti relaksējošie komforta sēdekļi ar kāju balstu, UV-C sterilizācijas nodalījumu, dubulto bezvadu uzlādi un izliektu panorāmas infotainment ekrānu.

Pilnīgi jaunais Santa Fe piedāvā iespaidīgu kravas ietilpību, kas tagad sasniedz 725 litrus, piedāvājot labāko ietilpību šajā automobiļu segmentā. Tā ir priekšrocība gan pilsētas dzīvei, gan āra piedzīvojumiem, nodrošinot pietiekami daudz vietas visam, sākot no sporta ekipējuma līdz kempinga piederumiem un ceļojumu bagāžai.

SKANDI MOTORS Hyundai zīmola vadītājs Uģis Dermanis: “Hyundai Santa Fe SKANDI MOTORS klientu vidū ir iecienīts modelis, tādēļ jaunā Santa Fe versija ir bijusi ļoti gaidīta. Vairāki klienti to jau ir iegādājušies iepriekšpārdošanā, kas nozīmē, ka viņi to vēl nemaz nav redzējuši dzīvē. Interesenti to jau šodien var apskatīt mūsu salonā, Lielirbes ielā 32 un veikt izmēģinājuma braucienu.”

Līdztekus pilnīgi jaunajam Hyundai Santa Fe tika prezentēts arī Hyundai Tucson. Atjaunotais modelis ir kļuvis vēl izteiksmīgāks un drosmīgāks, pateicoties izmantotajai ‘Parametric Dynamics’ dizaina valodai un dārgakmeņiem līdzīgām virsmas detaļām, kas nodrošina tā atšķirīgo identitāti mūsdienu pārpildītajā SUV tirgū. To iespējams izvēlēties dažādās krāsās, piemēram, jaunajā Jupiter Orange, Pine Green vai citās.

Jaunajam Tucson modelim ir visplašākais dzinēju klāsts - no 48 V daļēja hibrīda dīzeļdzinēja līdz Plug-in hibrīda versijai. Auto piedāvā pasaulē pirmo "Hidden Lights" tehnoloģiju ar noslēptiem priekšējiem lukturiem, jaunākās paaudzes balstiekārtu ar izcilu komfortu un vadāmību, kā arī viedāku drošības sistēmu, kas ietver uzlabotu automātisko bremzēšanu un adaptīvo kruīza kontroli.

Īpašā versija “20th Anniversary Edition” piedāvā melnas ādas un zamša auduma salonu ar šuvēm Pine Green krāsā, kā arī tumšu griestu apšuvumu, kas piešķir modelim sportisku stilu. Hyundai Tucson “20th Anniversary Edition” versija ir pieejama ierobežotā skaitā tikai Eiropas tirgū.

Svinīgā pasākuma SKANDI MOTORS prezentēja piektās paaudzes Hyundai Sanata Fe un atjaunoto Tucson modeli.

Rīgā prezentēts jaunais Hyundai Santa Fe

Svinīgā pasākuma SKANDI MOTORS prezentēja piektās paaudzes Hyundai Sanata Fe un atjaunoto Tucson modeli.

Hyundai ir viens no pasaules līderiem automašīnu ražošanā, kas apliecina savu mērķtiecību un inovācijas automobiļu dizaina un inženierrisinājumu jomā, ražojot arvien jaunus modeļus, kas tiek pārdoti vairākos miljonos eksemplāru visa pasaulē.

SKANDI MOTORS, vietējā kapitāla uzņēmums ir viens no vadošajiem un pieredzes bagātākajiem jaunu un mazlietotu automašīnu tirgotājiem un servisa pakalpojumu sniedzējiem Latvijā, turklāt tas ir vadošais Hyundai zīmola pārstāvis Latvijā ar 23 gadu pieredzi.