Pagatavo zivju uzkodas, kas pārsteigs pat gardēdi!
foto: Mi
Groziņi ar zivju krēmu
Garšīgi

Pagatavo zivju uzkodas, kas pārsteigs pat gardēdi!

Padomu nodaļa

Žurnāls "100 Labi Padomi"

Ja meklē ko vieglu, svaigu un elegantu savam galdam, zivju uzkodas būs lieliska izvēle. Tās ir gan veselīgas, gan garšas ziņā izsmalcinātas un vienmēr izskatās svinīgi. Neatkarīgi no tā, vai plāno draudzeņu vakaru vai ģimenes pusdienas, zivju uzkodas ļaus Tev parādīt, cik radoša un gaumīga esi virtuvē.

Kāpēc izvēlēties zivju uzkodas


Zivis ir bagātas ar olbaltumvielām un Omega-3 taukskābēm, kas palīdz rūpēties par veselību un skaistumu. No tām vari pagatavot gan aukstas, gan karstas uzkodas – no maziem kanapē ar lasi līdz kraukšķīgām zivju bumbiņām vai siļķēm krējumā. Uzkodu krāšņumu un garšu vari izcelt, pievienojot tām citrona šķēlītes, svaigus zaļumus un nedaudz maltu piparu – tas radīs restorāna cienīgu iespaidu.


Idejas gardām zivju uzkodām


Pamēģini laša tartaru ar avokado, tas ir viegls, bet sātīgs variants, kas noteikti iepriecinās. Ja vēlies ko tradicionālāku, izvēlies siļķi ar biezpienu un sīpoliem, kas lieliski iederas uz rupjmaizes. Svinīgam notikumam gatavo karsti kūpinātu zivju uzkodu plates – ar mencu, foreli vai makreli. Un neaizmirsti – skaists rotājums ir puse no uzvaras!


Zivju uzkodas – garšas piedzīvojums


Zivju uzkodas ir garšas un elegances apvienojums, kas ļauj Tev izpausties un iepriecināt viesus. Ar nelielu piepūli vari radīt izsmalcinātu uzkodu galdu, kas pārsteigs ikvienu. Atliek tikai izvēlēties savu iecienītāko zivju veidu un ļauties kulināram piedzīvojumam – jo labākās garšas dzimst tad, kad gatavo ar prieku!