Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
VIDEO: dziedātāja Rita Ora ar asarām acīs izpilda dziesmu, ko ierakstīja duetā ar Liamu Peinu
foto: Alpha Photo / Alamy/ Vida Press
Rita Ora un Liams Peins 2018. gadā izpilda dziesmu "For You".
Slavenības

VIDEO: dziedātāja Rita Ora ar asarām acīs izpilda dziesmu, ko ierakstīja duetā ar Liamu Peinu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Dziedātāja Liama Peina traģiskā nāve ietekmējusi daudzus fanus un viņa līdzgaitniekus, tostarp dziedātāju Ritu Oru, kura ar Peinu duetā ierakstījusi dziesmu “For You”.

VIDEO: dziedātāja Rita Ora ar asarām acīs izpilda ...

Rita Ora kļuva emocionāla koncerta laikā Japānā, kad mēģināja izpildīt savu duetu ar Liamu Peinu tikai dažas stundas pēc viņa pēkšņās nāves.

33 gadus vecajai dziedātājai bija grūti izteikt vārdus, un vienā brīdī viņa pat aizgāja no skatuves, mēģinot izpildīt dziesmu "For You," kuru viņa ierakstīja kopā ar Peinu filmai "Fifty Shades Freed."

Viņa pēc tam apsēdās uz skatuves, mēģinot izdziedāt kādu panta daļu, kamēr uz lielā ekrāna bija redzama abu kopīgā fotogrāfija, bet apstājās dziesmas vidū. "Es tagad to nevaru nodziedāt," viņa sacīja koncertā esošajiem skatītājiem.

Vairākos video, kas tika ievietoti platformā “X” un “TikTok”, Ora aizsedza seju ar rokām, cenšoties valdīt asaras. 

Dziedātāja ceturtdien platformā X publicēja veltījumu Peinam, sakot: "Es esmu satriekta. Viņam bija vissirsnīgākā dvēsele, kuru es nekad neaizmirsīšu. Es tik ļoti mīlēju strādāt ar viņu – viņš vienkārši bija tik patīkams cilvēks gan uz skatuves, gan ārpus tās. Šīs traģiskās ziņas sagrauj manu sirdi. Sūtu visu savu mīlestību un lūgšanas viņa ģimenei un tuviniekiem. Mūsu dziesma "For You" tagad iegūst pavisam jaunu nozīmi manā dzīvē. Dusi mierā."