Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Aizvīli Jāni no ģimenes. Tagad skaidrs, kāpēc pameti un nedzemdēji viņam bērnu," Annas Sedokovas paziņojums par ilgu, bet sarežģītu attiecību izbeigšanu satracina viņas sekotājus
foto: Instagram/@annasedokova
Anna Sedokova pēc vizuālajām pārmaiņām.
Slavenības

"Aizvīli Jāni no ģimenes. Tagad skaidrs, kāpēc pameti un nedzemdēji viņam bērnu," Annas Sedokovas paziņojums par ilgu, bet sarežģītu attiecību izbeigšanu satracina viņas sekotājus

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātāja Anna Sedokova savā "Instagram" profilā publicējusi emocionālu ierakstu, kurā atzīstas, ka izbeigusi ilgas, bet sarežģītas attiecības un tagad mācās just no jauna. Garais vēstījums saņēmis neviennozīmīgus komentārus, kuros Sedokovu apsūdz "žēluma izspiešanā" un ne tikai...

"Aizvīli Jāni no ģimenes. Tagad skaidrs, kāpēc pam...

"Tik ļoti pēdējā laikā ir mainījusies mana dzīve. Izejot no ilgām, laimīgām, bet ļoti sarežģītām attiecībām, es it kā no jauna mācos sajust. Es visu mūžu esmu mīlējusi uz pilnu slodzi. Ziniet, tāda traka mīlestība, kas necieš vilcināšanos atbildēs uz ziņojumiem un gariem izsvērtiem lēmumiem," savu sakāmo iesāk dziedātāja. 

Sedokovā ierakstā atzīstas, ka "pateicoties šai mīlestībai, sarakstījusi daudzas skaistas dziesmas".

"Tagad es saprotu, ka šīs emocionālās šūpoles aiz sevis atstāja daudz pelnu, pēc tam, kad divas sirdis bija pilnībā sadegušas. Un sāpināja to, ko es patiesi mīlēju. Es vienkārši nepratu citādi. Un negribēju. Es neatzinu citu mīlestības formu. Man tā bija garlaicīga un neinteresanta. Un tagad man ir bail. Es baidos, ka tad, ja es kādreiz, tieši tagad, iemācīšos mīlēt mierīgi un pareizi, es vairs nevarēšu rakstīt," saka Sedokova, piebilstot, ka vēlējusies uzrakstīt garu un atklātu tekstu.

"Tādu, ar kuru arī sākās mūsu attiecības pirms daudziem gadiem... Nevis aizvērties no visas pasaules un izlikties, ka viss ir labi."

Pie Sedokovas ieraksta dažu stundu laikā parādījušies arī vairāki komentāri. Vienā no tiem Annu apsūdz žēluma izspiešanā un Jāņa aizvilšanā: "Anna, upura sindroms jums nav ļoti izteikts. Jūs to cenšaties izrādīt, izspiest žēlumu, bet jums nav žēl. Kad Jāni aizvīlāt prom no ģimenes, jūs taču vēl ar ņirgāšanos draudējāt viņa sievai! (Tolaik viņa bija viņa sieva, kuru viņš nolaidīgi pameta ar dēlu)

Visi trīs bērni no dažādiem vīriešiem (turīgiem). Ja pēkšņi jūs dzemdētu no Jāņa, bet viņš palika bez darba un nespētu apgādāt jūsu kopīgos bērnus ar tāda līmeņa alimentiem, kā pārējie jūsu bērnu tēvi... Saprotams, kāpēc jūs ar Jāni šķīrāties. Arī viņa nav žēl... Kā teica viņa sieva (jau bijusī), ka viņš atjēgsies, bet būs par vēlu... Nu, tas "par vēlu" pienāca ļoti agri..."

Tikmēr pie latviešu basketbolista Jāņa Timmas pēdējā video, kas soctīklā "Instagram" publicēts pirms trīs nedēļām, sekotāji publicējuši komentāru, aicinot neļauties Sedokovas intrigām: "Jāni, nepavelcieties vairs uz to intriganti. Jūs nebūsiet laimīgs. Izdariet secinājumus un dzīvojiet tālāk savu dzīvi ar normālu, skaistu meiteni, kura dzemdēs jums bērnus un būs līdzās bagātībā un nabadzībā. Esiet laimīgs, jūs esat labs cilvēks."