Teilore Svifta un Treviss Kelsijs gaidot kāzas un plānojot bērnus
foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Teilore Svifta un Treviss Kelsijs.
Slavenības

Teilore Svifta un Treviss Kelsijs gaidot kāzas un plānojot bērnus

Gerda Ansone

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta un amerikāņu futbola spēlētājs Treviss Kelsijs uzsākuši nopietnas sarunas par savu kopīgo nākotni.

Teilore Svifta un Treviss Kelsijs gaidot kāzas un ...

Teilores Sviftas (34) un Trevisa Kelsija (5. oktobrī būs 35) attiecību aizkulisēs šobrīd notiek nopietnas sarunas, apgalvojuši pārim pietuvināti informācijas avoti. Turklāt tik daudz un tik nopietnas, ka vārdā nenosaukts paziņa nolēmis publiski padalīties ar dažām no svarīgākajām, kas noteikti iepriecinās fanus.

Teilore Svifta un viņas mīļotais vīrietis Treviss Kelsijs

Šis paziņa izdevumam “Us Weekly” atklājis sekojošus jaunumus: “Teilore ir izteikusies, cik sajūsmināta viņa jūtas par to, ka dibinās ģimeni pēc turnejas beigām.” Avots arīdzan piebildis, ka “abi ir vienādās domās” par šo jautājumu. “Abi laulību uzskata par kaut ko tādu, ko vēlas drīzāk, nekā vēlāk, un abi grib bērnus. Teilori vienmēr sajūsminājusi doma par laulību un ģimenes veidošanu. Viņa tikai līdz šim nebija atradusi savu Vienīgo,” papildinājis informācijas avots.

Jau iepriekš izskanējušas ziņas, ka Teilore esot gatava atvērt jaunu savas dzīves lappusi un kļūt par “futbolista sievu”, pirms atkal pienāks laiks jaunai koncertturnejai. Atsaucoties uz žurnālā “OK!” esošo publikāciju, viņas prioritāte ir ģimenes izveidošana “tuvākā gada laikā”. “Viņa vēlas pāris bērnus, pirms pārkāpj 40 gadu slieksni, tāpēc nākamgad labprātāk paliktu stāvoklī, nevis sarīkotu lielas kāzas – tam viņai ir pietiekami daudz laika,” atzinis kāds popzvaigznei pietuvināts avots.

Teilore Svifta koncertturnejā “The Eras Tour”

Pirms pāris mēnešiem parādījās informācija, ka, lai gan popzvaigzne un sportists nav oficiāli paziņojuši par saderināšanos, dziedātājas draugi gatavojoties “grandiozām kāzām”. Tika ziņots, ka Sviftas tuvākie draugi, kuru skaitā ir tādas slavenības kā Bleika Laivlija, Selēna Gomesa un Sabrina Kārpentere, “sacenšoties” par līgavas māsas lomu dziedātājas kāzās. Par to rakstīja žurnāls “Life & Style”. Kāds anonīms avots izdevumam pastāstījis: “Teilores draudzenēm ir tāda kā sacensība, lai kļūtu par viņas līgavas māsu, vai vismaz tiku iekļautas līgavas atbalstītāju pulciņā. Problēma ir tā, ka Teilorei ir vesels lērums draugu, bet ir tikai nedaudz lomu, ko var uzņemties kāzās.”

Avoti arī atklāja, ka hita “Lover” izpildītāja savulaik līgavas māsas godu apsolījusi Selēnai Gomesai. Tomēr, attiecībām kļūstot nedaudz attālinātākām, arī citām draudzenēm šobrīd varētu būt šāda iespēja. “Viņas pirmā izvēle ir Bleika, taču situācija ir neveikla, jo viņai ir tik daudz tuvu draugu un viņa nevēlas aizskart kāda jūtas,” paziņojis avots, piebilstot: “Turklāt viņa arī nevēlas, lai būtu līgavas māsu armija.”

Teilore Svifta jūt līdzi spēlei, kur piedalās Treviss Kelsijs. 2023. gada 24. septembris

Šobrīd Teilore bauda nelielu atvaļinājumu, bet jau oktobrī turpinās savu mega panākumus guvušo “Eras Tour” koncertturneju. Bet pēc tam jau redzēsim, cik patiesas būs izrādījušās runas par kāzām un bērniem.