Slavenības
2023. gada 27. septembris, 06:32

Teilores Sviftas un Trevisa Kelsija romāns: no baumām par randiņiem līdz "Chiefs" spēlei Kanzassitijā

Jauns.lv

Tagad par to vairs nav šaubu! Amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta (33) svētdien Kanzassitijā vērojusi “Chiefs” spēli, stāvot tribīnēs līdzās Trevisa Kelsija (33) mātei, bet pēc spēles stadionu pametusi kopā ar amerikāņu futbola spēlētāju, par kuru jau krietnu laiku klīst runas, ka viņi ir pāris.

Popzvaigzne Teilore Svifta, kura svētdien ieradās uz Trevisa Kelsija pārstāvētās komandas “Chiefs” spēli, pārsteidza un saviļņoja pasauli, taču daži cilvēki varbūt nemaz nezina, kā sākās šis romāns.

Teilore Svifta jūt līdzi spēlei, kur piedalās Treviss Kelsī. 2023. gada 24. septembris

gallery icon

Baumas par abu iespējamo romānu internetā klīst jau kopš vasaras, un daudzi Sviftas fani kāri ķēra katru faktu, kas varētu liecināt par šo attiecību patiesumu.

Aprīlī plašsaziņas līdzekļus sasniedza ziņa, ka Svifta izbeigusi savas sešus gadus ilgās attiecības ar aktieri Džo Alvinu. Tas bija laiks, kad Teilores pasaules turneja “Eras Tour” Amerikas Savienotajās Valstīs tikai sāka uzņemt apgriezienus. Savukārt Treviss Kelsijs, kurš 2022. gadā izšķīrās no ilggadējās draudzenes sporta žurnālistes Keilas Nikolas, jaunu romānu uzsācis nebija.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Teilore Svifta un Trevisa Kelsija mamma Donna Kelsija.

Kāds dziedātājai tuvs avots apstiprinājis "NBC News" reportierim, ka Svifta un Kelsijs “satiekas”, taču piebilda, ka šīs attiecības vēl ir tikai sākumposmā.

“Draudzības rokassprādze un sapnis”

Kelsijs nav devis tikai mājienu, ka viņam interesē Svifta, viņš par savu interesi ir publiski paziņojis visai pasaulei.

Amerikāņu futbola spēlētājs jūlijā apmeklēja Teilores koncertu “Arrowhead” stadionā, kas ir viņa pārstāvētās komandas mājvieta. Par to nekavējoties sociālajos tīklos ziņoja arī Sviftas fani.

Treviss Kelsijs un viņa brālis Džeisons Kelsijs vēlāk to apsprieda savā podkāstā “New Heights”, un epizodi no tā 26. jūlijā ievietoja savā TikTok kontā. Treviss stāstīja, ka apmeklējis koncertu un bijis sāpīgi, ka Svifta pirms uzstāšanās nav varējusi ar viņu aprunāties.

@newheightshow

If Jasons rocking red gloves Week 11 now we’ll all know why 😂

♬ original sound - New Heights

“Ja tu dodies uz Teilores Sviftas koncertiem, ir pieejamas draudzības aproces,” sacīja Kelsijs. “Un tur saņēmu vairākas, bet gribēju iedot Teilorei Sviftai vienu ar savu numuru.”

“Ar savu [spēlētāja] numuru, kas ir 87, vai savu tālruņa numuru?” – apvaicājās brālis.

“Tu zini ar kuru,” atjokoja Treviss.

Kā svētdien platformā X, kas agrāk bija pazīstama kā Twitter, atzīmēja kāds Teilores Sviftas fanu konts, “viņam bija draudzības aproce un sapnis”.

foto: Joe Rondone/The Republic / USA TODAY NETWORK/Sipa USA/ Vida Press
Treviss Kelsijs.

Kelsijs podkāstā arīdzan pastāstīja, ka Svifta visticamāk pirms koncertiem nesatiek nevienu, lai taupītu savu balsi. Vai varbūt nav gribējusi satikt tikai viņu – sportists pajokojis. Bet ar to pietika, lai pēc podkāsta izskanēšanas ēterā parādītos ziņas par iespējamo romānu un faniem būtu iesēta sēkla, no kuras turpināt audzēt jaunu romantisku stāstu.

Brāļi Kelsiji turpina dot mājienus

Nākamajās nedēļās bija klusums no Kelsija un Sviftas, taču rotaļīgs brīdis pienāca, kad 5. augustā TikTok vietnē parādījās video, kurā “Chiefs” spēlētājus izjautāja par viņu slavenību simpātijām.

“Mana bija…,” iesāka Kelsijs.

“Teilore Svifta?” – pārtrauca komandas biedrs, liekot Kelsijam iesmieties un tikai pēc tam turpināt.

@nfl Replying to @adenrorymom just having the time of her life 🫶 #taylorswift #traviskelce #kansascitychiefs #nfl ♬ original sound - NFL

Šo video fragmentu daudzi uztvēra tikai kā draisku ķircināšanos starp komandas biedriem.

Taču mājieni atkal sāka parādīties augusta beigās, pašu brāļu Kelsiju podkāstā. 31. augusta aplādē Džeisons uzdeva Trevisam jautājumu – “Vai tu esi izdibinājis, ko Teilore Svifta domā par tavām ūsām?”

foto: Denny Medley-USA TODAY Sports/Sipa USA/ Vida Press
Treviss Kelsijs.

“Nepieminēsim Teilori Sviftu šajā epizodē,” Treviss smejoties atbildēja un tad noteica: “Bet kaut kas man saka, ka viņai patiks.”

Ar šo frāzi bija gana, lai fanu aprindās no jauna uzvirmotu diskusijas par abu romānu. Ka iespējams abi tikušies augusta sākumā, kad dziedātājai bija nedaudz mazāk koncertu.

Sāk izjautāt pat sporta komentētāji

7. septembrī sākās jaunā NFL sezona un abi brāļi sniedza intervijas plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem. Sarunās neiztika bez Teilores pieminēšanās un dažkārt brāļiem tika uzdoti tieši jautājumi par vairākus mēnešus klīstošajām baumām.

15. septembrī “Amazon Prime” pēcspēles šovā Džeisonam pajautāja sniegt komentāru par to, vai brālis satiekas ar Sviftu.

foto: Jon Robichaud/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Trevors Kelsijs spēlē, ko klātienē vēroja Teilore Svifta.

“Esmu dzirdējis šīs baumas, es nevaru komentēt,” norādīja Džeisons, kurš ir viens no komandas “Eagles” spēlētājiem.

Pēc tam viņš atzinās, ka “īsti nezina”, kas notiek, bet brālim “ir jautri. Redzēsim, kas notiks ar to, ar kuru viņš beigu beigās būs kopā.”

Savukārt intervijā sporta sarunu šovā “The Pat McAfee Show” Trevisam pajautāja, vai sportistu nesatrauc virsraksti, kas skar viņa privāto dzīvi. Viņš atbildēja, ka baumas šķiet “uzjautrinošas” un salīdzināja tās ar bērnībā spēlēto spēli – klusajiem telefoniem.

“Es tagad iemetu bumbu viņas laukumā,” ieminējās Treviss. “Es viņai teicu – esmu redzējis, kā tu sašūpo “Arrowhead” stadionu, un tu varētu atnākt paskatīties, kā es sašūpoju “Arrowhead” stadionu. Redzēsim, kas notiks tuvākajā nākotnē.”

Svifta uzmundrina Kelsiju, šķietami apstiprinot baumas

Teilore Svifta pieņēma šo izaicinājumu un patiešām ieradās uz spēli. Aizvadītajā svētdienā viņa “Arrowhead” stadiona tribīnēs vēroja, kā Kelsija komanda spēlē pret Čikāgas “Bears”.  Dziedātāja redzēta privātā ložā līdzās Trevisa mātei Donnai, un bija ģērbusies “Chiefs” atbalstītāju krāsās.

Vēlāk Teilore manīta kopā ar Trevisu pametam stadionu.