Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Braunijs

Sastāvdaļas
  • 300g šokolāde 70%
  • 150g sviests
  • 100g milti
  • 80-100g cukurs
  • 4 olas
  • šķipsniņa vaniļas cukurs
Amerikas savienotajās valstīs 19 gadsimta beigās un Kanādā 20 gadsimta sākumā šis deserts kļuva īpaši populārs. Tos mēdz bagātināt ar šokolādes skaidiņām un putukrējumu, pasniedz ar pienu vai kafiju. Braunija variāciju ar brūno cukuru un bez šokolādes dēvē par Blondie .

Pagatavošana

1
Sviestu izkaisēt kopā ar šokolādi. Olas saputot ar cukuru un vaniļas cukuru. Abas masas sajaukt kopā, pievienot miltus un kārtīgi visu samaisīt. Pēc vēlmes var pievienot riekstus vai žāvētus augļus. Mīklu pārliet cepamā formā un izlīdzināt.
2
Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 30 minūtes. Kūkai jābūt mazliet mitrai. Atdzesēt un sagriezt kvadrātos.
3
Avots-laperla-foto.livejournal.com

Pievienot komentāru

Kūkas