Sabiedrība
2015. gada 20. janvāris, 12:06

Sekstūrists no Kanādas filmē, cik viegli Rīgā tikt pie meitenēm. VIDEO

Jauns.lv

Interneta šova „Travel Bum Show” autors Endrjū Lindijs no Kanādas pērnvasar viesojās Rīgā ar mērķi iepazīties un tikt pie meitenēm. Daiļā dzimuma pārstāves viņš uzrunājis visur – gan uz ielas un veikalos, gan bāros un citur. Izrādās, ka ar meitenēm viņam problēmas nebija un piedzīvojumi bija visnotaļ raibi.

Savus sekstūrista piedzīvojumus Rīgā kanādietis apkopojis videodienasgrāmatā, kurai ir 13 daļas un kuras nu publicētās interneta videovietnē youtubu.com. Šajos video viņš atklāj iemeslus, kuru dēļ Latvijas galvaspilsētu iecienījuši apmeklēt ne tikai klasiskie tūristi, bet arī ārzemju viesi, kuriem tik „viens vien prātā”.

Zīmīgi, ka dažas no meitenēm, kuras iepazinās ar Lindiju tuvāk, ļāvušas sevi filmēt pat viesnīcas numuriņos un visai pikantās situācijās, pat bez apģērba.

Lindija videoatskaite par Rīgas ceļojumu sākas ar stāstījumu, ka daudzi viņam teikuši, lai uz Latviju nebrauc, jo šai valstij kopš seniem laikiem ir seksa citadeles reputācija, kur siro daudz vieglas uzvedības meiteņu, kuras to vien vēlas, kā „izslaukt” naudu no ārzemniekiem.  Taču Lindijs pats uz savas ādas vēlējās to visu pārbaudīt. Viņa piedzīvojumi ir visai raibi. Viņš intervējis gan policistes, gan ticies ar suteneriem, gan izmēģinājis romantiskas iepazīšanās iespējas.

Jāteic, ka kanādietis ne tikai uz Latviju braucis iepazīties ar meitenēm, bet arī kārtīgi izpētījis Latvijas vēsturi un analizējis par Latviju valdošos stereotipus. Skatieties Endrjū Lindija videoatskaiti par Rīgas naktsdzīvi un meitenēm.

Pirmais video: Edrjū Lindijs iepazīst Rīgu

Otrais video: Kā uz ielas iepazīties ar mūsu meitenēm

Trešais video: Meitenes, kas naktī neguļ

Ceturtais video: Vienas nakts meitene

Piektais video: Kailā draiskule par ārzemju tūristiem

Sestais video: Suteneru piedāvājums

Septītais video: Meitenes naktsklubos

Astotais video: Meiteni pārtikas veikalā

Devītais video: Kur vēl iepazīties ar meitenēm

Desmitais video: Smukā Linda piekrīt randiņam

Vienpadsmitais video: Linda aizstāv savu godu
Divpadsmitais video: Linda sāk izģērbties

Trīspadsmitais video: Secinājumi par Latvijas apmeklējumu

Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video