"Izskatās, ka viņiem vajag ne tikai oficiantu, bet arī bārmeni!” Sociālajos tīklos nosoda Siliņas izteikumus par ministru laika tērēšanu, pašiem dodoties pēc kafijas
foto: Valsts kanceleja/Flickr
"Tā kā sabiedrībā viesmīļu piesaiste nav populāra, ministri paši tērēs savu laiku ceļā pēc kafijas valdības sēdes laikā," sacīja Siliņa.
Politika

"Izskatās, ka viņiem vajag ne tikai oficiantu, bet arī bārmeni!” Sociālajos tīklos nosoda Siliņas izteikumus par ministru laika tērēšanu, pašiem dodoties pēc kafijas

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Sociālajā platformā "X" sabiedrība asi reaģējusi uz Ministru prezidentes Evikas Siliņas (JV) pausto intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma". Ministre norādīja, ka ministri paši tērēs savu laiku ceļā pēc kafijas valdības sēdes laikā, jo sabiedrībā viesmīļu ideja nav guvusi atsaucību.

"Izskatās, ka viņiem vajag ne tikai oficiantu, bet...

Intervijā Siliņa atgādināja, ka tā esot bijusi Valsts kancelejas direktora Raivja Kronberga iniciatīva. "Viņš vēlējās ļoti ilgā un garā sēdē, līdzīgi kā Eiropā, arī vismaz ministriem netērēt savu algas daļu un savu laiku, ejot pēc kafijas, lai viņi varētu koncentrēties ļoti izaicinošiem jautājumiem Ministru kabinetā," teica Siliņa.

"Acīmredzot sabiedrībā šādas lietas nav populāras, un ministri paši ies pēc kafijas un tērēs savu laiku," nosprieda premjere. 

Uz Siliņas izteikumiem asi reaģējusi sociālā tīkla "X” lietotāji, paužot: "Izskatās, ka viņiem vajag ne tikai oficiantu, bet arī bārmeni!” "Visi tur sēdēs pamperos sēž, ne? Lai netērētu algas daļu ejot uz WC?” izteicās vēl kāds cits "X” lietotājs.

Laima savukārt pauda, ka Siliņas izteikumi liecina, ka "viņa ir pilnībā no realitātes atrauts cilvēks".

"Visbriesmīgākais, ka ministriem būs jātērē sava, ne nodokļu maksātāju nauda! Jāpieliek atkal pie algas kādi simti, lai nemirst badu!” sarkastiski piebilda vēl kāds cits platformas "X” lietotājs.

"Uz tualeti arī neiet? Pienes "klāt"? Valdības prioritātes 2024.gadā,” savu sašutumu neslēpa vēl kāds cits. "... lūk tā, viņiem nav jātērē sava alga un laiks, bet mums ir jātērē savi nodokļi un laiks lai viņiem būtu!” norādīja Ilona.

"Ak, šausmas! Ministriem nav paužu!!! Kā no rīta apsēdās, tā vakarā no galda piecēlās- šāds scenārijs ir bīstams viņu veselībai. Vai 2.scenārijs - ministri neprot ieplānot aiziet pēc kafijas pauzes laikā. Šis variants ir bīstams mums visiem,” pauda Kristīne.