Romantiskākā latviešu grupa aicina uz Valentīndienas koncertu
Valentīndienas koncerta īpašais viesis būs dziedātāja Antra Stafecka, kura duetā ar Normundu Pauniņu iedziedājusi populāro grupas dziesmu „Uzzīmē mani”.
Kultūra
2015. gada 10. februāris, 17:04

Romantiskākā latviešu grupa aicina uz Valentīndienas koncertu

Kasjauns.lv

Visu Mīlētāju jeb Svētā Valentīna dienā – 14. februārī Ventspils koncertzālē „Jūras vārti”, savu īpašo programmu „Tu esi kā zieds” mīlētājiem dāvinās Latvijas romantiskākā popmūzikas grupa „Otra puse”.

„Sirdi aizkustinoša dziesma, manuprāt, ir jauks veids kā kopā ar dāvaniņām, kartiņām un bučiņām atzīties kādam mīlestībā. Turklāt 14. februārī varam to darīt neskaitāmas reizes, nekad nebūs par daudz. Sāksim gadu ar mīļiem vārdiem un neaizmirsīsim teikt tos arī ikdienā,” uzsver „Otras puses” līderis Normunds Pauniņš. Viņš piebilst, ka grupas nosaukumu varot saistīt arī ar Valentīndienu, tādēļ koncerts tiks veltīts visiem, kas jau atraduši, vai vēl meklē, ilgojas un sapņo par savu otro pusīti.

Valentīndienas koncerta īpašais viesis būs dziedātāja Antra Stafecka, kura duetā ar Normundu Pauniņu iedziedājusi populāro grupas dziesmu „Uzzīmē mani”. Antras Stafeckas muzikālajā biogrāfijā ir gan dalība LNT šovā „Okartes skatuve” un Eirovīzijas Latvijas atlases pusfinālā, gan sadarbība ar tādiem māksliniekiem kā Raimonds Pauls, Guntars Račs, Igo, Uldis Marhilēvčs u.c. Tāpat arī koncertā Ventspilī Antra Stafecka izpildīs arī sava pirmā Solo albuma tituldziesmu „Vientuļā zvaigzne”, kā arī konkursa „Supernova” pusfinālā iekļuvušo dziesmu „It’s the Night”.

“Man ir liels prieks, ka varu sadarboties ar tik foršiem un talantīgiem cilvēkiem! Tādejādi varu daudz mācīties no viņiem un tai skaitā baudīt procesu! Mūzika ir mana dzīve, un Otra Puse ir vistiešākā dvēseles mūzika!” tā Antra par savu līdzdalību Otras Puses koncertturnejā.

Lai piešķirtu mūzikai intīmāku skanējumu, vairākām dziesmām izveidoti jauni, akustiskie aranžējumi. Tajos Normunda Pauniņa vokālu papildinās Ivara Makstnieka klaviermeistarība, Jāņa Čubara akustiskās ģitāras spēle, Mārtiņa Lindes perkusijas. Jaunā, mūsdienīgā skanējumā varēs dzirdēt arī populārākos grupas hitus.

Grupu „Otra Puse” 1992. gadā dibinājuši Aigars Grāvers un Aigars Krēsla. Šobrīd grupas sastāvā spēlē Normunds Pauniņš (vokāls, akustiskā ģitāra), Ivars Makstnieks (sintezators, klavieres), Jānis Čubars (ģitāras) un Mārtiņš Linde (bungas, perkusijas). 2014. gadā grupa saņēma Mūzikas ierakstu gada balvu par albumu „Uzzīmē mani”. Grupas populārākie hiti ir dziesmas „Vēstules”, „Ieskaties”, „Nakts vai Rīts”, „Dievs dod”, „Pēc lietus”.

Biļetes uz koncertprogrammu TU ESI KĀ ZIEDS 14. februārī Ventspils koncertzālē „Jūras Vārti” pieejamas www.bilesuserviss.lv un citās Biļešu Servisa kasēs. 

Grupas "Otra puse" koncerts "Tu esi kā zieds"

gallery icon
13

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto