Sabiedrība
2023. gada 18. jūlijs, 14:34

Kučinskis sola – Jūrmalas skandalētāji, kuri, aurojot krievu valodā, uzbruka policistam, no soda neizspruks

Jauns.lv

Iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS) komentējis šodien sociālajos tīklos plaši apspriesto incidentu Jūrmalā, kur bariņš agresīvu vīriešu peldbiksēs krievu valodā aizskāra Jūrmalas pašvaldības policistu.

Kā zināms, notikušajā pēcāk iesaistījās arī Valsts policija (VP).

Video sākumā redzams, ka policists mēģina saņemt ciet kādu peldbiksēs ģērbtu kungu, kurš pēcāk sāk rāpot un šādā veidā dodas jūras virzienā.

Tikmēr blakus stāv bariņš sašutušu atpūtnieku, kuri krievu valodā agresīvi pavēl policijai doties projām.

Video filmētājs tikmēr krievu valodā piebilst: “Normāli iespricēja!” Domājams, tiek apgalvots, ka rāpojošajam sejā iesmidzināta piparu vai asaru gāze.

Incidentam attīstoties, notikuma vietā parādās arī glābēji un kāds cits peldbiksēs tērpies kungs krievu valodā agresīvi un rupji vēršas pret policistiem, pavēlot viņiem “lasīties no šejienes”.

Agresīvie vīrieši peldbiksēs ir noskaidroti

VP komentārs un Jūrmalas pašvaldības policijas komentārs solīts dienas gaitā. Tikmēr iekšlietu ministrs Kučinskis sociālajos tīklos jau apsolījis, ka agresīvie vīrieši no soda neizspruks.

“Gadījumam, kad Jūrmalā notika rupja vēršanās pret Jūrmalas pašvaldības policijas darbiniekiem, ir pievērsta uzmanība. Šajā sakarā VP ierosinātas divas administratīvās lietas [...],” portālā “Twitter” ziņo ministrs.

Jāpiebilst, ka arī video filmētājs krievu valodā vērsās pret policistu, jautājot viņa dokumentus. Vairākas personas tikmēr filmēja notiekošo.

Kādā brīdī policists arī šķietami devās projām no notikuma vietas. Rāpojošais atpūtnieks tikmēr jau ir paguvis ierāpot jūrā.

“Visus svētkus izbojāja,” dzirdams pārmetums policijas virzienā. “Krievu valodā runā, pi****s!” pieprasa kāds cits.