foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: Reirs, Staķis un citi piedalās Lielās Talkas "ietalkošanas" pasākumā
Rīgas mērs Mārtiņš Staķis ("Attīstībai/Par!") piedalās Lielās Talkas "ietalkošanas" pasākumā.
Sabiedrība
2021. gada 21. aprīlis, 16:29

FOTO: Reirs, Staķis un citi piedalās Lielās Talkas "ietalkošanas" pasākumā

Jauns.lv

Šodien pulksten 13.30 pie Brīvības pieminekļa politiķi un “Lielās Talkas 2021” organizatori informēja par 24. aprīlī gaidāmo valsts sakopšanas darbu gaitu.

Šī gada Lielās Talkas moto ir “Par zaļu Latviju – katrs atsevišķi, bet visi kopā”, lai vēlreiz uzsvērtu, ka katrs no mums var dot savu artavu, lai Latvija kļūtu par zaļāko un sakoptāko valsti pasaulē.

Par gaidāmo valsts sakopšanas darbu gaitu pie Brīvības pieminekļa speciāla pasākuma ietvaros šodien informēja finanšu ministrs Jānis Reirs (V), Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Artūrs Toms Plešs (“Attīstībai/Par!”), Rīgas mēs Mārtiņš Staķis (“Attīstībai/Par!”) un citi.

Politiķi "ietalko" šī gada Lielo talku

Šodien pulksten 13.30 pie Brīvības pieminekļa politiķi un “Lielās talkas 2021” organizatori informēja par 24. aprīlī gaidāmo valsts sakopšanas darbu ...

gallery icon
28

Ņemot vērā to, ka valstī vēl joprojām ir noteikti sociālās distancēšanās aicinājumi, Lielās Talkas organizatori ir atraduši veidu, kā talkot droši, lai saglabātu Latviju tīru un zaļu arī nākamajām paaudzēm.

SOLO talkas: talkojiet vienatnē, pastaigājoties pa mežu vai gar jūru, sakopjot savas mājas apkārti;

DUO talkas: talkojiet divatā. Ja esat vienas mājsaimniecības pārstāvji, tad talkojiet droši kopā, ja esat draugi vai paziņas, ievērojiet vismaz divu metru distanci;

ĢIMENES talkas: talkojiet visa ģimene kopā, bet ievērojiet, ka jums jābūt vienas mājsaimniecības pārstāvjiem.

"Lielā Talka" 2020. gada 16. maijā

Latvija ir vienīgā valsts pasaulē, kuras iedzīvotāji ir tik apzinīgi, ka pat vīrusa drauda apstākļos ir gatavi sakopt un labiekārtot ...

gallery icon
45

Maisus talkošanai var saņemt no 19. līdz 24. aprīlim, iepērkoties tirdzniecības veikalos “Maxima” (izņemot “Maxima Express” veikalos), veicot simbolisku pirkumu vismaz 10 centu apmērā (0,10 EUR).