foto: Publicitātes
Ieteikumi, kā sagatavot savu garderobi pavasarim
Sabiedrība
2021. gada 16. februāris, 12:17

Ieteikumi, kā sagatavot savu garderobi pavasarim

Reklāmas projekts

Karlīna Timofejeva

Dienas pakāpeniski kļūst garākas, un tas nozīmē, ka soli pa solim tuvojas pavasaris. Lai arī silto džemperi un zeķes vēl būtu pāragri nolikt skapja tālākajā stūrī, ir vērts jau laikus sagatavot savu garderobi pavasarim. Realitāte gan bieži vien ir pavisam citāda – daudzām sievietēm “gatavošanās” jaunai sezonai vienkārši nozīmē jaunu apģērbu iegādi, pievienojot tos jau tā pārpildītajam skapim. Un tā rezultātā daļa no apģērbiem vai apaviem pat paliek nenēsāta.

Taču, kā mēs varētu šo gatavošanās procesu veikt efektīvāk un gudrāk? Galvenais mērķis šajā situācijā ir nevis emociju iespaidā pirkt jaunas lietas, bet, vispirms izšķirot to, kāds sieviešu apģērbs mūsu skapī jau ir pieejams, un pēc tam mērķtiecīgi “aizpildīt tukšumus”, iegādājoties tās lietas, kas trūkst. Tādā veidā Jūs ne tikai iegūsit vienkāršāk pārvaldāmu un pārskatāmu sezonas garderobi, bet arī ietaupīsit naudu un iegādāsieties tieši tādus apģērbus, kas Jums patiešām patīk.

Turpinājumā piedāvājam noderīgus ieteikumus dāmām, kā veikt “ģenerāltīrīšanu” savā skapī, pirms pienāk pavasaris.

Atbrīvojieties no visiem apģērbiem, kas Jums vairs neder

Jā, mēs zinām, cik dažreiz tas ir grūti… ir lietas, kas tik ļoti mīļas un ierastas, taču diemžēl ir par mazu vai par lielu. Tādēļ, dārgās dāmas, garderobes revīziju vajadzētu sākt ar “modes skati” jeb visu to apģērbu uzmērīšanu, kurus neesat kādu laiku vilkušas.

Ja kaut kas neder (iespējams, daži kilogrami nākuši klāt, vai, tieši pretēji, esat ieguvusi slaidākas aprises), tad bez žēlastības nododiet atbilstošas kvalitātes sieviešu apģērbus labdarībai, ievietojiet tekstila šķirošanas konteinerā vai pārdodiet kādam, tie varētu noderēt. Apavi un apģērbs sievietēm mūsdienās ir lielisks peļņas veids, jo, kas neder Jums, var būt lietderīgs citiem cilvēkiem.

Izšķirojiet tos apģērbus, kas Jums nepiestāv

Viena no izplatītākajām kļūdām, kuru gan sievietes, gan vīrieši pieļauj, pērkot apģērbu, ir tādu garderobes elementu iegāde, kas lieliski izskatās uz manekena, bet Jums nepiestāv. Iespējams, piegriezums nav piemērots Jūsu augumam, vai arī krāsu palete neatbilst Jūsu tipam (ziema, pavasaris, vasara, rudens).

Neatkarīgi no tā, cik ļoti Jums patīk šis apģērbs, ja tas nepiestāv, visticamāk to bieži nenēsāsiet. Un, ja arī kādreiz uzvilksiet, tad, iespējams, nejutīsieties tik pārliecinoši un ērti. Tieši tādēļ ir svarīgi piemeklēt kleitas (tās piedāvā arī interneta veikals 220.lv), bikses un citus apģērbus sievietēm, kas Jums patiešām piestāv. Ja neesat pārliecināta par savu izvēli, vaicājat padomu draudzenēm.

Iedvesmojieties!

Kad esat izšķirojuši skapī esošos pavasara apģērbus, apavus un aksesuārus, ir laiks gūt nelielu iedvesmu jaunās sezonas garderobes veidošanai. Kā zināms, modes nami katru gadu piedāvā arvien jaunas tendences, kas būs aktuālas tieši šajā gadā, tāpēc šis ir labs veids, kā sākt izpēti. Tāpat ņemiet vērā šos padomus:

  • Ziniet, kāds ir Jūsu figūras tips (piemēram, smilšu pulksteņa, ābola vai bumbierveida), un meklējiet piemērus, kas atbilst tieši šādam ķermenim;
     
  • Atrodiet sava stila “elkus” – cilvēkus, kas Jūs iedvesmo un prot atrast pievilcīgus apģērbus;
     
  • Aplūkojiet modes žurnālus, blogus, Pinterest, Instagram un avotus, kur smelties idejas.

Iegādājieties apģērbu internetā

Kad esat guvusi iedvesmu apģērba izvēlei, ir pienācis brīdis likt lietā zināšanas un doties “šopingā”. Mūsdienās to ērti varat darīt arī tiešsaistē, kur nesteidzīgi arī varat atlasīt interesējošās apģērbu kombinācijas un modeļus. Apģērbs sievietēm pieejams arī interneta veikalā 220.lv. Pieejams plašs apģērbu klāsts dažādos izmēros un dizainos, lai katra pircēja varētu atrast savai gaumei un vajadzībām atbilstošu modeli.

Lūk, daži sieviešu apģērbi, kuri noderēs pavasarī un arī citos gadalaikos:

  • Viegla jaka vai lietusmētelis – arī pavasarī mēdz būt vēsas un lietainas dienas, tādēļ lietu un vēju necaurlaidīgas sieviešu virsjakas noteikti noderēs. Pieejamas šajā mājas lapā;
     
  • Vidēja garuma kleitas ar ziedu motīvu – lieliski var sakombinēt ar dažādiem citiem apģērbiem, turklāt tās noderēs arī vasarā;
     
  • Ērti džinsi – arī šajā gadījumā meklējiet tādu modeli, kas glaimo Jūsu figūrai, kā arī bikses ir iespējams sakombinēt dažādās komplektācijās;
     
  • Vieglas un komfortablas siksniņsandales – tās liks Jūsu kājām izskatīties pievilcīgāk, kā arī piestāvēs gan džinsiem, gan kleitai;
     
  • Universāla džinsu jaciņa;
     
  • Krusteniski nēsājama somiņa – neliels, bet praktisks aksesuārs, lai ērti paņemtu līdzi visu nepieciešamo;
     
  • Ietilpīga soma – gan iepirkumiem, gan dienai pludmalē.

Vai esat gatava izveidot savu pavasara garderobi? Ienāciet interneta veikalā 220.lv un izvēlieties apģērbus jau tagad!

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar 220.lv

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.