112
2020. gada 8. septembris, 21:26

Pie Anniņmuižas parka pieturvietas nāvējoši nobraukta gājēja; vainīgais atstājis notikuma vietu

Jauns.lv

Šodien, 8. septembrī, Rīgā pie sabiedriskā transporta pieturas "Anniņmuižas parks" noticis traģisks negadījums, kurā dzīvību zaudējusi gājēja, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā". 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Tika saņemta informācija par ceļu satiksmes negadījumu Jūrmalas gatvē - pie Anniņmuižas parka pieturvietas. Ierodoties negadījuma vietā, tika konstatēts fakts, ka gājēja - 1955. gadā dzimusi sieviete - ir gājusi bojā.

Vainīgais transportlīdzekļa vadītājs ir atstājis notikuma vietu. Šobrīd notiek izmeklēšana, noskaidrosim transportlīdzekļa atrašanās vietu un iespējamo vainīgo," stāsta Valsts policijas pārstāvis Raivo Oņegins.

Negadījums noticis plkst.12.22. Kāda autobusa vadītājs pie pagaidām nenoskaidrotiem apstākļiem uzbrauca gājējai un aizbrauca no negadījuma vietas. Gājēja no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā.

Gan negadījuma vieta, gan tajā redzamais liek domāt, ka, iespējams, traģēdijā iesaistīts sabiedriskais transportlīdzeklis. Arī aculiecinieki min, ka pirms negadījuma pieturā tiešām bijis autobuss. Nav gan skaidru norāžu, kā nelaime notikusi un vai tiešām vainojams kāds autobusa vadītājs.

Aģentūra LETA noskaidroja, ka nelaimē iesaistīts Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" autobuss. Kā informēja uzņēmumā, 8. septembrī ar uzņēmumu sazinājās Valsts policijas pārstāvji, lai noskaidrotu iespējamos negadījuma apstākļus, kura laikā bojā gājis cilvēks.

Lai pēc iespējas ātrāk noskaidrotu negadījuma iemeslus, tika pārskatīti video materiāli, kā arī noskaidrots iespējamais "Rīgas satiksmes" transporta līdzeklis, kas tika iesaistīts negadījumā.

Visi video materiāli, kas ir "Rīgas satiksmes" rīcībā ir nodoti izmeklēšanai, lai palīdzētu negadījuma apstākļu noskaidrošanai.

Uzņēmums izsaka līdzjūtību bojāgājušās sievietes tuviniekiem.

Likumsargi aicina atsaukties ikvienu, kuram ir informācija, kas varētu palīdzēt atšķetināt traģisko notikumu.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā. Jauns.lv brīdina, ka video materiālā redzami nepatīkami skati. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās