Sabiedrība
2020. gada 4. jūlijs, 20:17

Vai puiša sānsolis ir pieķerts? Rīgas ielās manīts apķēpāts auto ar uzrakstu: "Marek, es ceru, ka viņa bija tā vērta"

Jauns.lv

Sestdien, 4. jūlijā cilvēku tūkstošu uzmanību sociālajos tīklos piesaistīja kāds nedaudz traģikomisks vēstījums. Proti, Rīgā, Siguldā un citviet Latvijā manīta kāda pamatīgi "izdaiļota" BMW X5 automašīna.

Mašīnas sānu rotā šķietami ar krāsu uzķēpāts uzraksts: "Marek, es ceru, ka viņa bija tā vērta", bet aizmugurē "Krāns pie stūres". 

Šis ne visai rūpīgi uzrakstītais vēstījums liek domāt, ka kāda Mareka sānsolis ir pieķerts, un viņa dāma par to pamatīgi noskaitusies.

Ar šīm bildēm sociālajos tīklos dalījušies tūkstošiem cilvēku un pie ierakstiem redzamas neskaitāmas reakcijas.

Ierakstiem netrūkst arī komentāru, kuros daļa metas aizstāvēt meiteni, kas rīkojusies emociju uzplūdā, citi - automašīnas vairāk mīloši cilvēki - šausmās rēķina, cik šāda atriebība varētu izmaksāt, bet daudzi arī norāda, ka sievietes rīcība varētu būt sodāma.

Tomēr patiesība, kā norāda vairāki zinātāji, šķiet, ir pavisam nevainīga. Auto dekorācija, visticamāk, bijusi daļa no vecpuišu ballītes plāna. Bet mašīnas apkrāsošana izrādījusies pavisam nevainīga.

Kāds esot iepriekš BMW forumos interesējies, kā nekaitīgi, bet pavisam ticami, apkrāsot automašīnu, tomēr tā, lai vēlāk nebūtu problēmu, to nomazgāt.

Par šīs versijas patiesumu liecina arī fakts, ka vēlāk kāds apbrīnojami līdzīgs BMW X5 spēkrats manīts automazgātuvē un aizbraucis no tās pavisam tīrs.

Tēmas