foto: Twitter / Uldis Varnevičs / Bauskas dzīve
Mediķi Bauskā pusotru stundu glābuši no augstas kraujas nokrituša pusaugu zēna dzīvību
112
2020. gada 2. jūlijs, 18:59

Mediķi Bauskā pusotru stundu glābuši no augstas kraujas nokrituša pusaugu zēna dzīvību

Jauns.lv

Ceturtdien Bauskā kāds nepilngadīgs zēns guvis smagas traumas, ar velosipēdu nokrītot no liela augstuma. Kā sociālajos tīklos vēsta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule, mediķi par puiša dzīvību cīnījušies pusotru stundu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Pusotru stundu strādāja divas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādes,lai pēc kritiena no riteņa glābtu kāda pusaugu zēna dzīvību. Sapakopts vakuummatracī,mākslīgi elpināts,aparātu pīkstienu skaņās tagad viņš ir ceļā uz Bērnu slimnīcu. Vēl jānoturās vairāki desmiti kilometru! Ķiveres nebija," vēsta Cipules ieraksts, kas publicēts ceturtdien pēc plkst. 13.

Kā sociālajā vietnē "Twitter" norāda reanimatologs Roberts Fūrmanis, zēns guvis smagu galvas traumu, kas ir ar ļoti augstu invaliditātes risku. "Ja šis zēns izies cauri bez sekām, tad tā būs MILZĪGA laime," raksta Fūrmanis.

Tikmēr reģionālais medijs "Bauskas Dzīve" vēsta, ka 13 gadus vecs pusaudzis, krītot no velosipēda, guvis galvas traumu. Kā medijam stāstījis aculiecinieks, zēns ar velosipēdu braucis pa kraujas malu pie Mūsas tilta un nezināmu iemeslu dēļ nav savaldījis velosipēdu, un nokritis lejā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās