foto: LETA
“Splendid Palace” kino kalendārs Ziemassvētkos un Jaunajā gadā
Kinoteātra "Splendid Palace" lielā zāle.
Runā Rīga
2019. gada 20. decembris, 21:09

“Splendid Palace” kino kalendārs Ziemassvētkos un Jaunajā gadā

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Kinoteātris “Splendid Palace” saviem skatītājiem ar spilgtākajām Eiropas un pasaules filmām sagatavojis īpašu kino programmu Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienās!

Divu lielisku franču kinoaktrišu – Katrīnas Denēvas un Žiljetas Binošas saspēle filmā “Patiesība” uz lielajiem ekrāniem būs skatāma 26. decembrī, 29. decembrī, 30. decembrī un 2. janvārī. 2019. gadā Venēcijas kinofestivālā šī filma ir atzīta par gada filmu.

No 27. decembra kinoteātrī būs iespējams noskatīties komēdiju, drāmu, trilleri “Parazīts”. Kannu kinofestivāla žūrija šai filmai vienbalsīgi piešķīra Zelta palmas zaru. Slavena arhitekta projektētā lepnā namā plaukst modernās pilsētvides elites pārstāvju dzīve, savukārt kādā nolaistā puspagraba miteklī savu strupceļa situāciju apņēmīgi cenšas pārvarēt trūkuma un neveiksmju vajāta ģimene. Kad liktenis piedāvā iespēju šādu ļaužu ceļiem krustoties, guvumu un postījumu apmērs nav paredzams. Filmu kinoteātrī “Splendid Palace” būs iespējams noskatīties 27. decembrī, 28. decembrī, 30. decembrī un 2. janvārī.

No 19. decembra kinoteātris sāk demonstrēt kulta filmu “Zvaigžņu kari: Skaivokera atdzimšana”. Filmu ir iespējams noskatīties 19. decembrī, 20. decembrī, 21., decembrī un 29. decembrī.

Filmas “Zvaigžņu kari: Skaivokera atdzimšana” treileris.

Atzīmējot kinoteātra “Splendid Palace” 96. dzimšanas dienu, 21. decembrī, 26. decembrī un 28. decembrī tiks demonstrēta animācijas filma visai ģimenei “Sniegbaltīte un septiņi rūķīši” (1937).

Endrū Loida Vēbera pasaules slavenais mūzikls “Kaķi” (“Cats”) kinoteātrī “Splendid Palace” uz lielā ekrāna būs skatāms 26. decembrī, 28. decembrī, 29. decembrī, 30. decembrī un 2. janvārī.

Turpinot aizsākto “Kino bērniem” tradīciju, sestdienu rītos – 28. decembrī un 4. janvārī ģimenes ar bērniem ir aicinātas skatīties animācijas piedzīvojumu filmu “Ledus sirds 2”. Anna, Elza, Kristofs, ziemeļbriedis Svens un sniegavīriņš Olafs ir spiesti pamest karaļvalsti un doties tālāk uz ziemeļiem. Ceļojums aizvedīs viņus pie seno leģendu pirmssākumiem un palīdzēs atklāt ar karaļvalsts pagātni saistītus noslēpumus.

Idejas svētku dāvanām – kino abonements

  • 2020. gadā kinolektorijos “Tas, ko Tu nedrīksti nezināt”, kas norisināsies sešos seansos no janvāra līdz martam, skatītāji ir aicināti domāt par kino ietekmi uz procesiem sabiedrībā. Šogad lektorijos pētīs varas attiecības uz ekrāna un arī ārpus tā. Kinolektoriju “Tas, ko Tu nedrīksti nezināt” cena sešiem seansiem 30,00 eiro, savukārt skolēniem, studentiem un senioriem – 25,00 eiro. Vairāk informācijas par kinolektoriju “Tas, ko Tu nedrīksti nezināt” filmām: https://ej.uz/9jcy
  • Kino dāvana vecāka gadagājuma cilvēkiem – “Senioru kino”. Piecas aktuālas filmas dienas vidū – plkst. 13.00. Abonementa cena pieciem seansiem – 17,50 eiro. Vairāk par senioru kino: https://ej.uz/59rv

Svētku laikā kinoteātris turpina demonstrēt arī citas filmas, piemēram, “Dvēseļu putenis”, “Sāpes un slava”, “Un tad mēs dejojām”. Vairāk informācijas  par visām filmām un seansiem lūgums meklēt www.splendidpalace.lv

Kinoteātris “Splendid Palace” būs slēgts:

  • 24. decembrī;
  • 25. decembrī;
  • 31. decembrī
  • 1. janvārī.