Seksīgā Megana Foksa filmēsies kopā ar Boratu
Kultūra
2011. gada 22. jūnijs, 16:38

Seksīgā Megana Foksa filmēsies kopā ar Boratu

Jauns.lv

Filmas "Transformeri" zvaigzne Megana Foksa un amerikāņu aktieris Džons Reilijs piedalīsies epizodiskās lomās topošajā filmā "The Dictator".

Kinolente ar Sašu Baronu Koenu, ko pazīstam kā Borata un Bruno lomas atveidotāju, galvenajā lomā vēstīs par kādu gāztu diktatoru no vārdā nenosauktas valsts, kas apmaldījies ASV, kamēr viņa vietā stājies dubultnieks - bijušais kazu gans.

Holivudas kinokompānijas "Paramount Pictures" filma tiks balstīta uz romānu "Zabibah and the King", kurš 2000.gadā ieguva plašu popularitāti Irākā. Romāna autors izmanto pseidonīmu "The Author" ("Autors"), taču tiek uzskatīts, ka tā tapšanā liela loma bijusi Irākas bijušajam prezidentam Sadamam Huseinam.

Komēdijā piedalīsies arī parodiju filmas "Scary Movie" ("Šausmenīte") zvaigzne Anna Ferisa, kura iejutīsies Ņujorkas pārtikas veikalu ķēdes īpašnieces lomā. Savukārt Bens Kingslijs un Džeisons Mantzuka atveidos puišus no Tuvajiem Austrumiem.

Pagājušajā nedēļā atklātībā nonāca filmas uzņemšanas laikā nofilmētais materiāls, kurā bija redzams, kā Koena personāžu aizturēja kāda Ņujorkas restorāna viesmīlis, jo viņš centās nozagt ēdienu. Ģērbies sārtā teniskreklā un džinsu auduma šortos, komiķis ar ēdiena šķīvi un vīna glāzi centās aizbēgt no viesmīļa, taču apkalpotājs viņu panāca un nogāza zemē.

Tomēr, saņemot vietējo iedzīvotāju sūdzības, filmēšanas komanda bija spiesta aizsegt izkārtni, uz kuras bija uzraksts "Nāvi Aladinam" un uzzīmēts Koena personāža attēls, apvilkts ar sarkanu apli un pārsvītrots.

Kinolentes pirmizrāde ieplānota 2012.gada maijā.

Megana Foksa pludmalē

LETA/Foto: Bulls Press