Rumānijas zvaigzne INNA izdod jaunu albumu un vasarā viesosies festivālā PESTIVALS 2013
Kultūra
2013. gada 17. aprīlis, 17:14

Rumānijas zvaigzne INNA izdod jaunu albumu un vasarā viesosies festivālā PESTIVALS 2013

Jauns.lv

Deju mūzikas zvaigzne un par Austrumeiropas pelnošāko dziedātāju uzskatītā rumāniete Inna piesaka sevi ar jaunu, daudzsološu albumu Party Never Ends, un jau šovasar viņas uzstāšanos baudīsim Latvijā – galvaspilsētas festivālā „Pestivals”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izskatīgā lieliskās balss īpašniece, neskaitāmu popmūzikas hitu autore, izpildītāja un dejotāja rumāniete Inna laidusi klajā savu trešo studijas albumu Party Never Ends, kurā apkopotas 16 kompozīcijas, tradicionāli pieturoties dziedātājai tik tuvajam deju un popmūzikas stilam. Albumā iekļautā singla „More Than Friends” skatījumu skaits interneta platfomā YouTube.com jau ir sasniedzis vairāk kā 13 miljonus. Turklāt šī dziesma jau ir pasludināta par šīs vasaras karstāko hitu. Jaunā Innas albuma Party Never Ends tapšanā piedalījušies arī vairāki izcili mūzikas producenti, ieskaitot Steve MAC, kura kontā ir sadarbības ar tādiem mūziķiem kā  One Republic, Kellija Klārksone un Westlife, kā arī dj Frank E, kurš producējis dziesmas tādiem maksliniekiem kā Madonna, Kanye West, Flo Rida, The Black Eyed Peas un daudziem citiem. Tāpat Inna jau pieminētajā kompozīcijā „More Than Friends” sadarbojusies ar superhita „Gasolina” autoru un izpildītāju puertorikāņu reperi Daddy Yankee.

Šobrīd dziedātāja jau ir devusies albuma atbalsta turnejā, un pēc vērienīga koncertu maratona Japānā, Meksikā, Latīņamerikas valstīs un ASV Inna ieradīsies Latvijā, lai jau jūlijā Mežaparkā kāptu uz festivāla „Pestivals” galvenās skatuves. 26 gadus vecā māksliniece Inna, īstajā vārdā Elēna Aleksandra Apostolīnu, jau ir bijusi Latvijā, pirms 3 gadiem sniedzot koncertu klubā Godvil, bet uzstāšanās festivālā „Pestivals” ir īpaša ar to, ka tā notiks pavisam nesen izveidotā pilnā koncertsastāvā.

Inna ir saņēmusi neskaitāmas deju mūzikas balvas, viņas singli ir rotājuši prestižu Eiropas deju mūzikas topu virsotnes, kā arī viņas dziesmu videoklipus ir veidojuši režisori, kas strādā ar lielākajām mūzikas zvaigznēm. 2010. gadā Inna līdzās Enrikem Iglesiesam un Dimam Bilanam tikusi nominēta prestižajai MTV Europian Music Award par labāko dziesmu, kā arī saņēmusi Eiropas MTV balvu 2 nominācijās. Pēc debijas albuma panākumiem Inna 2011. gada nogalē prezentēja jau otro studijas albumu I Am the Club Rocker, kurā iekļautās kompozīcijas „Club Rocker”, „Sun is Up” un „Un Momeno” ar vasarīgi vieglo skanējumu  iekaroja Eiropas klausītāju sirdis un mūzikas topus.

Jaunais albums jau neilgi pēc tā iznākšanas martā ir iekļuvis iTunes topu pirmajās vietās Rumānijā, Bulgārijā, Grieķijā un Kiprā kā visvairāk lejuplādētais mūzikas albums.

Innas lielākie hiti: More Than Friends
Sun Is UP
Club Rocker
Deja Vu
10 Minutes

Biļetes uz festivālu PESTIVALS 2013 „Biļešu Serviss” kasēs vai

www.bilesuserviss.lv

Vairāk par Innu: www.innaofficial.com

Pestivals mājas lapa:

www.pestivals.lv

Karlīna Timofejeva/Publicitātes foto